RAFTUL CU CARTE: Frida Kahlo pentru pasionaţi – 60 de pilule de inspiraţie ca să-ţi trăieşti viaţa în felul tău

autor: Allan Percy

Frida Kahlo este universal recunoscută pentru forța tablourilor sale, pentru biografia ei care a inspirat filme artistice și documentare, pentru libertatea cu care a trăit iubirea, artă și viață pe care le iubea atât de mult, luptând împotriva bolii și a neînțelegerii din partea societății. În această carte, care o prezintă pe artista mexicană ca pe o maestră a artei de a trăi, Allan Percy prezintă 60 de modele de inspirație cotidiană prin care să dăm culoare existenței noastre și să îndrăznim să o trăim așa cum ne dorim, eliberați de așteptările celorlalți.
Din partea autorului lucrărilor Nietzsche pentru stresați, Platon pentru visători și Shakespeare pentru îndrăgostiți, printre alte bestselleruri, pilulele de înțelepciune practică ale acestei mari creatoare reprezintă o sursă importantă de inspirație pentru:
• A ne cunoaște adevărată esență
• A ne elibera creativitatea pe care o avem în noi
• A contracara neplăcerile vieții
• A ne împlini propriile visuri
• A găși iubirea înlăuntrul și în afară noastră
• A trăi intens fiecare moment.
„Credeam că sunt persoană cea mai ciudată din lume, dar după aceea mi-am spus că sunt mulți oameni că mine în lume, trebuie să fie o persoană că mine, care să se simtă ciudată și vătămată în același fel în care mă simt eu. Mi-o imaginez și îmi imaginez că este aici și se gândește la mine. Ei bine, sper că, dacă ești aici și citești aceste rânduri, vei ști că da, este adevărat, eu sunt aici și sunt la fel de ciudată că ține.”
Frida Kahlo

Cartea poate fi comandată de la Web: https://www.edituraherald.ro/

Leave a Comment