RAFTUL CU CARTE: EU ȘI VIRUSUL HAI-HUI

autor: Roxana Andreea Rusu

Eu și Virusul Hai-Huieste o carte inteligentă (smartbook™),care face legătura instant între volumul tipărit și mediul online.
În paralel cu lectura unei cărți interesante și instructive, folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR (ex: QR Scanner), puteți vedea – pe telefon sau pe smartTV – clipuri video cu informații și activități educative.
Un concept editorial marca Integral™.
Andreea Roxana Rusu – Psihopedagog si Fondatoarea AmNascutAcolo.ro:
„Perioada pe care o traversează întreaga lume, din cauza crizei generate de răspândirea noului Coronavirus, a adus schimbări economice și sociale, care afectează toată omenirea.
În acest context, este important să oferim explicații și informații copiilor, cu ajutorul unei abordări pe înțelesul lor și în același timp, cât mai apropiate de realitate.
Această carte respectă recomandările UNICEF pentru părinți, în privința comunicării și atitudinii față de copii, pe timpul pandemiei.
Se adresează copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, pe care îi va ajuta să înțeleagă mai clar situația și să perceapă într-un mod mai flexibil schimbările din viața lor, făcând astfel față mai ușor emoțiilor multiple, precum stresul și anxietatea.
Nu uitați că, mai ales acum, cei mici au nevoie să se simtă iubiți, înțeleși și protejați, pentru a se putea adapta cât mai ușor la noua normalitate. Ascultați-i și acționați în preajma lor cu mult calm și răbdare. Implicați-vă alături de ei pentru a crea împreună un program zilnic bine organizat și o planificare a activităților școlare, care să alterneze într-un mod echilibrat cu timpul liber și comunicarea virtuală continuă cu prietenii și colegii. Încurajați-i că se vor descurca!”

Cartea poate fi comandată de la Web: http://eintegral.ro

Leave a Comment