RAFTUL CU CARTE: Copiii adulţi ai părinţilor imaturi emoţional – Cum te poţi „vindeca” de părinţii distanţi, lipsiţi de empatie, egoişti

autor: Lindsay C. Gibson

Dacă ai fost crescut de un părinte imatur emoțional, indiferent și egocentric, ai experimentat, cu siguranță, sentimente că: furie, singurătate, trădare sau abandon. Îți aminteșți copilăria că pe o perioada în care nevoile tale emoționale nu au fost satisfăcute, sentimentele tale au fost ignorate și a trebuit să-ți asumi responsabilități de adult pentru a compensa comportamentul nociv al propriilor părinți. Aceste răni pot fi însă vindecate, iar tu poți să începi o nouă viață.
În această carte, care sparge tiparele cunoscute, psihologul clinician Lindsay C. Gibson descrie natură distructivă a părinților imaturi emoțional. Vei află modul în care aceștia te fac să te simți neglijat și vei descoperi cum te poți vindecă și cum poți înlătura confuzia și durerea provenite din copilărie. Eliberându-te de povara unor părinți imaturi emoțional, vei putea să-ți descoperi adevăratul sine, îți vei putea controla atitudinea față de aceștia și vei evita viitoarele dezamăgiri. În cele din urmă, vei învață cum poți să-ți creezi relații noi, pozitive, satisfăcătoare, pentru a putea avea, în sfârșit, o viață fericită.

Cartea poate fi comandată de la Web: https://www.edituraherald.ro/

Leave a Comment