RAFTUL CU CARTE: Al Treilea Război Mondial în formă continuată – Blestemul Apocalipsei moderne

Autor: Jakob van Eriksson

Cât de aproape sau de departe suntem acum de o catastrofă mondială care să distrugă civilizația umană este greu de spus, însă știm cu certitudine că în ultima jumătate de secol omenirea a fost de mai multe ori pe punctul să distrugă nu doar tot ceea ce crease în decursul mileniilor, dar chiar și condițiile elementare ale supraviețuirii vreunei ființe pe Terra. Nu doar clarvăzătorii, ci și mulți politologi sau oameni de știință spun că și astăzi Apocalipsa este cumplit de aproape!
De la Războiul Rece și „holocaustul nuclear” la lupta cu „islamo-fascismul”
În 1983, prețul ratării Apocalipsei a fost de numai 1.000 $!
Războiul cibernetic împotriva Iranului – soluția păcii între SUA și China, mediată de Israel
Lecțiile trecutului (I): „Ich bine in Berliner”
Lecțiile trecutului (II): Criza Suezului
Lecțiile trecutului (III): Criza rachetelor din Cuba
O nouă conflagrație mondială sau pacea universală? Terorismul face mai puține victime decât… fulgerul!
De la Nostradamus la Baba Vanga, un șir de profeții sumbre care se tot verifică…
Colecția SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENȚIALE (20 volume)
Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie în manualele de istorie sau, în orice caz, nu doar ceea ce consemnează, părtinitor, acestea.
Atât de aproape de noi dar atât de departe de… adevăr, Secolul XX a fost, poate, cel care a născut cele mai mari mistificări istorice și cel în care istoria nu a fost doar trunchiată și „coafată” pe ici, pe colo, prin părțile mai mult sau mai puțin esențiale, ci chiar de-a dreptul amputată neconcesiv, deformată grotesc și mistificată grosolan, în slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominând din înălțimile puterii absolute o țară, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau însăși Planeta!
O propagandă bine hrănită de fonduri secrete, de proveniență incertă dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificărilor drept ridicole „teorii ale conspirației”, niște biete gogorițe scornite de niște oameni aflați într-o avidă căutare a senzaționalului.
Cred că a sosit timpul să încercăm să punem în ordine o multitudine de informații disparate și fragmentare pentru a încerca să reclădim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevărată a veacului trecut!
Un proiect editorial INTEGRAL
Cartea poate fi comandată de la Web: https://eintegral.ro

Leave a Comment