RAFTUL CU CARTE: Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi

autor: Jakob van Eriksson

Este foarte posibil ca aselenizarea din 1969 să fi fost o mare farsă! Iar dacă ea chiar a avut loc, este mai mult decât probabil ca, atunci, când făceau primii lor pași pe Lună, cosmonauții americani să fi fost monitorizați de entități extraterestre. Iar astronauții sovietici se prea poate să se fi întâlnit în spațiul cosmic cu șapte „îngeri” luminoși…
Sunt acestea doar niște simple sau – dimpotrivă – sofisticate teorii ale conspirației?!?
Neil Armstrong nu a fost primul om pe Lună! Sau nu a fost deloc…
Programul spațial nazist – călătoriile spre Lună și Marte
Cine l-a scuipat pe Brejnev în față? Iuri Gagarin și Valentina Tereșkova – două destine ciudate. Cum a fost sacrificată cățelușa Laika
Oumuamua în căutarea semnelor vieții în Univers
Scenarii imposibile. Sau nu? Spre Marte cu propulsie nucleară, un vis încă realizabil
Șoapte în spațiu, obiecte zburătoare neidentificate și alte fenomene misterioase mărturisite de cosmonauți
Paradoxul Fermi sau de ce nu ne întâlnim cu ființele extraterestre
În loc de Epilog: Alternativa 3
Colecția SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENȚIALE (20 volume)
Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie în manualele de istorie sau, în orice caz, nu doar ceea ce consemnează, părtinitor, acestea.
Atât de aproape de noi dar atât de departe de… adevăr, Secolul XX a fost, poate, cel care a născut cele mai mari mistificări istorice și cel în care istoria nu a fost doar trunchiată și „coafată” pe ici, pe colo, prin părțile mai mult sau mai puțin esențiale, ci chiar de-a dreptul amputată neconcesiv, deformată grotesc și mistificată grosolan, în slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominând din înălțimile puterii absolute o țară, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau însăși Planeta!
O propagandă bine hrănită de fonduri secrete, de proveniență incertă dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificărilor drept ridicole „teorii ale conspirației”, niște biete gogorițe scornite de niște oameni aflați într-o avidă căutare a senzaționalului.
Cred că a sosit timpul să încercăm să punem în ordine o multitudine de informații disparate și fragmentare pentru a încerca să reclădim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevărată a veacului trecut!
Un proiect editorial INTEGRAL
Cartea poate fi comandată de la Web: http://eintegral.ro

Leave a Comment