Șef de post bătut cu cruzime de trei bărbați

Un incident grav în care un reprezentant al autorității publice a fost agresat verbal și fizic, a avut loc în cursul serii de duminică, 1 iulie, în apropierea unui local situat pe raza comunei Cuzăplac. Șeful Postului de Poliție din comună, agentul-șef principal Cristian Niță, a fost agresat fizic de trei bărbați într-un incident izbucnit la scurt timp după ce agresorii au consumat băuturi alcoolice, provocând scandal în fața localului și blocând drumul din vecinătate.

Din primele informații furnizate cotidianului nostru de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, cei trei cetățeni aflați în stare de ebrietate i-au aplicat mai multe lovituri polițistului aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Șeful de post a încercat să se apere însă nu a făcut față atacului celor trei. Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea acestui conflict însă, din primele informații, rezultă faptul că cei trei, în timp ce se aflau în fața unui bar din Cuzăplac, au devenit recalcitranți, intervenția polițistului desfășurându-se conform legii în vederea restabilirii ordinii și liniștii publice.

Cei trei au fost reținuți duminică seara, pentru 24 de ore prin ordonanță de reținere emisă de polițiști, fiind prezentați în cursul zilei de ieri în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile și încarcerați în arestul IPJ Sălaj. Polițistul a primit îngrijiri medicale și se află în acest moment în afara oricărui pericol, urmând să se efectueze și o expertiză medico-legală în cauză. Cercetările în acest dosar sunt efectuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

 

 

Alte articole

Leave a Comment