Reabilitare finalizată pe primii 2,5 kilometri din bulevardul zălăuan

Rezultatele lucrărilor de reabilitare ce se desfășoară în această perioadă pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău încep să se vadă. Astfel, prima porțiune din bulevard a fost finalizată miercuri, urmând ca în zilele următoare să fie executate și finisajele, precum și operațiunea de trasare a marcajelor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Zalău, suprafața finalizată în urma lucrărilor privind reabilitarea pe tronsonul situat între intersecția cu strada Voievod Gelu și intersecția cu strada Lupului este aproximativ 45.000 metri pătrați (2,55 kilometri lungime). Miercuri, la orele prânzului, au început lucrările de ridicare la cotă a gurilor de scurgere de pe suprafața carosabilă.

Se lucrează, totodată, la marcarea trecerilor de pietoni, iar săptămâna viitoare se vor face marcajele longitudinale.

În perioada imediat următoare se va interveni pe următorul tronson de bulevard, cel situat situat între sensul giratoriu – benzinăria Mol și sensul giratoriu din zona Kaufland) cu lucrări de bordurare și reconfigurare a scuarului. Această porțiune din bulevard urmează să fie gata la sfârșitul acestei toamne, nefiind luate însă în calcul eventualele întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă.

4 Thoughts to “Reabilitare finalizată pe primii 2,5 kilometri din bulevardul zălăuan”

 1. prima porțiune din bulevard a fost finalizată miercuri, urmând ca în zilele următoare să fie executate și finisajele, precum și operațiunea de trasare a marcajelor

  dece este finalizata? sau nu?
  mai au de lucru destul, la chesti destul de importante, cum ar fi sa ridice capacele de canal la nivelul asfaltului !

 2. Anonim

  sa vezi minune, scuarul e facut pe bani europeni si cand vin ei sa vada lucrarea, receptia , marea majoritate a pomilor ornamentali o sa fie uscati !
  doar un tampi/prost putea „proiecta” asa ceva

 3. Intersectia din poza

  e un pericol la siguranta circulatiei rutiere…din trei benzi se fac brusc doua…sa vezi cati neatenti/necunoscatori/soferi de noapte vor „musca” din bordura, venind spre centru.

  1. io

   da. aia de la intersectia dintre cuprom si michelin e prostie curata. in plus nu inteleg de ce la noi nu se pot scoate gurile de canal la nivelul asfaltului. multe din ele sunt potin mai sus. destul cat sa fie deranjante. este OK ca s-a reabilitat, dar de ce trebuie sa fim tot timpul de genul: lasa ma, ca merge si asa?

Leave a Comment