O creșă de 650.000 de euro va fi ridicată în Zalău

În ședința extraordinară a Consiliului Local municipal de miercuri, din cadrul Primăriei Zalău, a fost aprobată participarea Municipiului Zalău la proiectul privind construirea unei creșe noi în municipiu. Astfel, proiectul ,,Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș, strada Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – etapa I creșa” a primit votul consilierilor, fiind votat totodată și bugetului aferent acestui obiectiv important. Planul de investiții prevede și echiparea acesteia, cu infrastructura educațională necesară.
Cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș – etapa I creșa” a fost depusă la finanțator, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectiv specific 4.4.
Valoarea totală a proiectului este de 4.914.953 de lei (inclusiv TVA), din care valoarea fondurilor atrase este de 1.966.861 de lei (inclusiv TVA) iar valoarea totală neeligibilă este de 2.948.092 de lei (inclusiv TVA).
”Pentru că, în comunitatea noastră, e nevoie de o creșă, am apreciat că ar fi bine să o aducem pe lista de priorități a investițiilor pe care le face Primăria Municipiului Zalău. Sigur că finanțarea din bugetul local pentru această investiție este consistentă, aproximativ 650.000 euro, dar am obținut maximum ce se poate obține pentru cele 55 de locuri pe care le va avea creșa, 423.500 euro, adică 7.700 euro/loc.” a spus în cadrul ședinței, Ionel Ciunt, primarul municipiului.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “O creșă de 650.000 de euro va fi ridicată în Zalău”

 1. Anonim

  MINUNE !!!!
  PSD nu mai da bani la biserica si vrea sa faca o cresa !!!
  oare cat o sa-i tina? apuca sa duca la capat investitia sau se rasgandesc si mai fac o biserica prin Zalau?
  caci romanii pe langa ca sunt prosti de bubuie, trebuie sa se intoarca la adevarata cresinta, caci sa-u cam indepartat de ea, in urma referendumului !
  caci nu a mare mirare ca la anul care vine sa mai facem un referendum, tot cu familiile traditionale, mai ales cu exemple date de comnducatorii nostril politici, Dragnea cu o minora, Tariceanul 5 neveste, etc, preoti de vaza, Pomohati cu baieti mici, episcopal homo, cel care isi iubea la propriu studentii, etc

 2. anonim

  OK d-le primar sugerati ideea si primarilor de comuna, care au avut norocul sa fie vecini cu zalaul sau poate ii si ajutati . de ce impiedicati aparitia comentariului?????????? incetiniti supravegherea ar fi mai corect .

  1. Anonim

   Mai raman bani si de centura prin fata poligonului, si de o cresa in pacii, in pusta, pe caramidarilor, in ratin, … .

Leave a Comment