Masca – obligatorie în toate spațiile deschise din Zalău, Hereclean și Carastelec

Măsuri dure intră în vigoare în județul Sălaj, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19. Zălăuanii, dar și locuitorii comunelor Hereclean și Carastelec, nu mai pot ieși începând de astăzi, pe stradă, fără mască. Măsura intră în vigoare începând de mâine dimineață.

Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie, evident, și în toate spațiile închise, mijloace de transport în comun, sedii de instituții etc.  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sălaj a decis noi restricții în pandemia de coronavirus pe care o traversăm. Una dintre cele mai importante măsuri este purtarea măștii de protectie, astfel încât să acopere nasul și gura, măsură ce a devenit, începând de astăzi, obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3 la 1.000 de locuitori. În această situație se află, în prezent, municipiul Zalău și comunele Hereclean și Carastelec.

9 Thoughts to “Masca – obligatorie în toate spațiile deschise din Zalău, Hereclean și Carastelec”

 1. Haos liberal

  Dar cetățeanul de rând cum este informat de această măsură, cetățeanul nu este obligat să intre pe internet ? Vă spun eu, nici cum !

  1. Anonim

   ce destept esti?

  2. Anonim

   Ziarul exista si la chiosc! Nu doar pe internet.

  3. Haos pesedist

   E datoria autoritatilor locale (pesediste) sa aduca la cunostiinta populatiei aceste masuri. Masurile se aplica diferit in functie de incidenta cazurilor in fiecare localitate.

 2. Vermesan

  Sa vezi că oi purta eu masca și drogherii din crâșmă aia ordinară din colț din păcii stau bot in bot la una mica unde naiba sun milițienii de la locala măcar pe care îi plătim regește sa ia măsuri

 3. Marie

  Curatati orasul de boschetari… Curatati mijloacele de transport in comun de bschetari……… Curatati zonele de magazine de boschetari……

 4. Anonim

  Este ilegal sa porți masca pe strada exista o lege in cazul asta adică legea 55\2020 unde scrie ca masca este obligatorie in spațiile închise nicidecum in spațiile deschise. Citiți cu atenție legea!

  1. Anonim

   @19:15
   Degeaba, tu ești mai prost decât prevede legea!

 5. Anonim

  Citeste legea , daca it iconvine sa porti botnita poarta :))

Leave a Comment