Dezastru pe piaţa muncii: 46 de joburi la peste 5.000 de şomeri

Piaţa muncii din Sălaj a intrat la apă. Dovada cea mai clară este şi oferta de muncă pusă la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui job, valabilă în perioada 5-12 noiembrie, ofertă care include 46 de locuri de muncă. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, în perioada precizată angajatorii autohtoni fac angajări în: producţie şi prestări servicii, industria lemnului, comerţ şi construcţii. Astfel, din cele 46 de joburi doar unul singur se adresează celor cu studii superioare pentru un post de secretară – la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Şimleu Silvaniei. În rest, angajatorii caută: muncitori necalificaţi, dulgher, mecanic auto, fierar betonist, zidar roşar tencuitor, vânzători, croitor, tâmplari universali, electromecanic maşini şi echipamente electrice. La finalul lunii septembrie în evideneţele AJOFM Sălaj erau înregistraţi un număr de 5.188 de şomeri, persoane aflate în căutarea unui job, ceea ce raportat la oferta de muncă, 46 de locuri, înseamnă că un job revine la 113 şomeri. Posturile precizate sunt disponibile în municipiul Zalău, Şimleu Silvaniei, Panic şi Crişeni, iar pentru mai multe informaţii cei interesaţi se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Dezastru pe piaţa muncii: 46 de joburi la peste 5.000 de şomeri”

  1. Ion Pozitiv

    Cum e posibil asa ceva? Dupa cea mai buna guvernare din ultimul sfert de veac,cand pesedeii plang si-l jelesc pe marele carmaci Tonta care si-a dat demisia,cam tarziu , e drept, voi scrieti astfel de articole cu locuri de munca putine la asa de multi someri? Pai n-ati fost atenti la campania electorala din 2012 cu milionul de noi locuri de munca create de psdeu, alea erau afara din tara , din pacate! Da stati linistiti ca ne explica dna cota ca neamtul e de vina!

  2. zalaucu

    cum dracu numa 46 joburi????voi nu vedeti milionu de locuri de munca facut de acesti nenorociti rosii de la psd???/in ce tara traiti????

Leave a Comment