Crimă în Someș Odorhei

Tragedie în satul Șoimuș, comuna Someș Odorhei, noaptea trecută. O femeie a murit după ce a fost înjunghiată de soțul ei, agresiunea având loc pe fondul consumului de alcool și, posibil, al unor neînțelegeri. Femeia, originară din Șoimuș, dar căsătorită în Craiova și venită împreună cu soțul ei în Șoimuș pentru a avea grijă de o femeie în vârstă, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții tensionate, și-a găsit sfârșitul sub lovitura de cuțit a bărbatului. 

„În noaptea de 13 spre 14 august, pe fondul unui conflict spontan, J.M., de 55 de ani, din județul Dolj, i-a aplicat lovituri cu pumnul victimei (soţiei) şi a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracică, provocându-i decesul”, a precizat pentru Magazin Sălăjean Crin Bologa – prim procuror adjunct al Prachetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”

Primarul comunei Someș Odorhei, Grigore Berinde, ne-a declarat că este șocat de această faptă  produsă, din primele informații pe care le are, în urma unui scandal spontan și a consumului de alcool.

În prezent suspectul se află în fața procurorului de caz, pentru audieri și declarații, fiind posibil ca în urma primelor concluzii, în cursul zilei de miercuri, să fie  luată măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore.

 

 

Alte articole

Leave a Comment