Anamaria Matioc, noul director medical al Spitalului Judeţean

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Sălaj are începând de joi, 1 noiembrie, un nou director medical. Medicul primar ORL Anamaria Matioc a fost numită în funcţie prin ordinul preşedintelui Consiliului Judeţean Sălaj, pe care o va ocupa până la organizarea concursului pe post, dar nu mai mult de şase luni, ne-au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, dr. Anamaria Matioc a făcut rezidenţiatul în specialitatea ORL în cadrul Clinicii ORL – Chirurgie Cervicofaciala Cluj-Napoca, pe care l-a absolvit în anul 2008. A obţinut competenţe în Audiologie, Chirurgie laser ORL, Chirurgie endoscopică ORL, Managementul serviciilor de sănătate şi este doctorandă a UMF Cluj-Napoca. A urmat cursuri multiple de specializare în audiologie vestibulologie. Lucrează în cadrul SJU Zalău din mai 2009, în perioada 2010-2013 îndeplinind funcţia de medic coordonator al Laboratorului de explorări funcţionale. În prezent îşi desfăşoară activitatea ca medic primar în cadrul Compartimentului ORL, având de asemenea competenţă în managementul serviciilor de sănătate.

De numele ei se leagă implementarea, în 2014, a programului de screening auditiv neonatal pentru toţi bebeluşii care vin pe lume în Maternitatea Spitalului Judeţean.
Anterior numirii în funcţie a doctoriţei Matioc, fotoliul de director medical a fost ocupat de către medicul neurolog Lorin Popa.

Alte articole

9 Thoughts to “Anamaria Matioc, noul director medical al Spitalului Judeţean”

 1. Alfaman

  Draguta dna doctor.

 2. Anonim

  Ii lipseste scoala bunului simț.

 3. Anonim

  fara caracter, fara educatie, fara morala

 4. Anonim

  Mancata de orgolii
  avida de bani

 5. Anonim

  Tot respectul pentru doamna doctor!!!

 6. Nicu

  Am fost la cabinetul privat al dansei si am fost tratat foarte bine,pacat ca au preturile asa mari la consultatii.Toti doctorii care au cabinete private ar trebuii sa scada macar cu 10,20 lei pretul la consultatie,sa-si poata permite fara sacrificii mari si cei cu salariile si pensiile mici gen 1200lei pe luna,salariu cu care deabia poti sa supravietuiesti.

 7. Geo

  Dacă medicina înseamnă comerț, este reprezentativa

 8. Anonim

  felicitări și mult succes în continuare!

 9. maria

  Are preturi prea mari,dar avand concurenta aproape zero,ii merge si asa,in rest felicitari.

Leave a Comment