Vrei o reformă reală a statului român? Votează USR PLUS. Sunt singurii care pot face asta cu adevărat.

După zeci de ani de trăit cu furturi și abuzuri, te minți că nu te mai atinge nimic. Am început să ne obișnuim cu lucruri care, în fond, sunt profund greșite. Furia trece, dar rămâne neputința. Mai puțin în 6 decembrie, când puterea de a schimba ceva e la tine. Dacă simți că ai ajuns la capătul răbdării, votează USR PLUS.

STOP furtului. STOP penalilor și incompetenței în funcții publice. STOP politizării educației și sănătații. Pe 6 decembrie ieși la vot, informat, pentru un stat reformat.

 

Pentru informare, cele 40 de angajamente USR PLUS pentru Românie posibilă, după care tânjim cu toții de atâta amar de vreme, le puteți citi aici: www.usrplus.ro

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”). Cod unic de identificare: 11200021

(P)

5 Thoughts to “Vrei o reformă reală a statului român? Votează USR PLUS. Sunt singurii care pot face asta cu adevărat.”

 1. Anonim

  Sa aveți soarta PNȚCD -ului excrocilor !!!

 2. Anonim

  Bai,vorba lui Basescu:Voi n-aveti nevoie sa primiti un ciolan ca sa va vindeti.Va ajunge un oscior.Vezi cazul Florin Alta Intrebare.

 3. Anonim

  Bla, bla, bla și tot așa!!! Ne-ați obosit, plictisit, scârbit cei de la aceasta formațiune politica!!! Sunteți nulității!!! Ma bucur din suflet ca, cel care “v-a născut”” Nicusor Dan v-a tras-o !!! Merge cu PNL( alți netrebnici) !!! Cioloș și Bârna= Lolek și Biolek ! Ptr cei care nu știu Lolek și Bolek sunt personaje din desene animate din era comunista!!!

 4. Anonim

  Ma bucur ptr aceasta formațiune politica că le-a tras-o fondatorul ei Nicusor Dan!!! In rest Cioloș și Barna = Lolek și Bolek!!!

Leave a Comment