Împreună cu Președintele Iohannis, vom construi România Normală, vom pune statul în slujba cetățeanului

Votul din primul tur a arătat că majoritatea românilor resping politica făcută PSD, resping atitudinea toxică cu care PSD a exercitat puterea, doresc ca PSD să nu mai țină România captivă și prizonieră în trecut.

Românii au arătat că doresc eliminarea PSD-ismului din administrație, întrucât este ceea ce deturnează drumul corect al fiecărei comunități și al României.  Niciodată în 30 de ani PSD nu a primit de la români un vot de blam mai mare în primul tur al alegerilor prezidențiale ca în acest an. Niciodată candidatul PSD la alegerile prezidențiale nu a obținut mai puțin de 3 milioane de voturi. În comparație, Dăncilă a primit votul a 2 milioane de români, practic același vot obținut de PSD și la europarlamentare. Atragem atenția că PSD este un partid cameleonic și parșiv, care se folosește de cele mai josnice tactici de dezinformare, minciună și manipulare, speculând în mod cinic temeri ale românilor.  Lupta cu PSD nu s-a terminat, iar cea mai mare greșeală ar fi să subestimăm PSD. Dovada stă în faptul că a reușit, totuși, intrarea în turul 2.

Referitor la turul II, salutăm mesajele de susținere pentru Klaus Iohannis venite din partea liderilor celorlalte partide care au avut candidați în turul 1. Este o dovadă de maturitate politică să clarifici de care parte a eșicherului politic te afli în astfel de momente, atât de importante.  Suntem convinși că atât alegătorii USR-PLUS, cât și alegătorii PMP sau cei ai UDMR își doresc o Românie Normală, iar șansa ca împreună să începem reconstrucția României poate fi valorificată la votul din 24 noiembrie. Așa cum împreună am reușit înlăturarea PSD de la guvernare, tot împreună putem seta definitiv calea de urmat pentru România următorilor ani.

Președintele va acţiona cu aceeași fermitate ca și până acum, pentru întărirea statului de drept și a democraţiei, respectarea Constituţiei și a legilor, consolidarea instituţiilor statului, combaterea corupţiei. Klaus Iohannis va continua să fie același președinte echilibrat și corect de care România are nevoie.  Klaus Iohannis are toate atributele necesare unui președinte pentru a seta trecerea României în următoarea etapă, care înseamnă o nouă viziune în funcționarea statului și a relațiilor sociale.  Împreună cu Președintele Iohannis, vom construi România Normală, vom pune statul în slujba cetățeanului, vom reda demnitatea și independența sistemului de justiție. Împreună vom reface marile sisteme publice, educația, sănătatea și infrastructura. România Normală înseamnă școli sigure pentru elevi și pentru profesori, spitale moderne pentru pacienți, autostrăzi și drumuri sigure. România Normală este țara în care seniorii noștri merită să trăiască în condiții demne, fără teama că pensiile le vor fi afectate. România normală este: România care asigură prosperitatea și apărarea tuturor cetăţenilor săi.  România puternică în Europa și în lume, un partener de nădejde pentru aliaţii noștri euro-atlantici și un pilon de securitate regională. Țara de unde nu mai suntem nevoiţi să emigrăm și ţara în care cei plecaţi se pot întoarce cu încrederea că sunt respectaţi și încurajaţi.  Țara în care politica este apropiată de cetăţean, iar decidenţii înţeleg pe deplin responsabilitatea pe care o au faţă de români.  Ţară sigură, care le oferă cetăţenilor toate condiţiile necesare pentru a duce un trai bun, știindu-și copiii în siguranţă.

Vis a vis de mizeriile propagandistice ale PSD în privinţa unei dezbateri dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Solicitarea PSD este o manevră de campanie menită să atragă atenția asupra candidatului lor.

Ne dăm seama cu toții că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuție. PSD nu are cultura dialogului, a dovedit-o cu vârf și îndesat în toți acești ani. Este culmea faptul că tocmai PSD, cel care a blocat dezbaterea politică, a refuzat dialogul, a denaturant orice încercare de discuție civilizată, reclamă acum necesitatea unei dezbateri cu candidatul PSD. Viorica Dăncilă este cea care a refuzat dialogul instituțional cu șeful statului, având responsabilitatea funcției de prim-ministru, în momente critice (desemnarea comisarului european, deblocarea situației guvernamentale, subiecte grave pentru societate).

Klaus Iohannis este cel care a avut în față cel mai puternic PSD de după Revoluție, reușind alături de PNL înfrângerea fără drept de apel a PSD și aducerea la cel mai mic scor pe care l-a avut vreodată PSD. Esența unei campanii electorale este interacțiunea directă cu cetățenii cărora le soliciți încrederea și votul. În fiecare zi a campaniei electorale pentru turul 2 am avut şi vom avea evenimente în țară pe care le vom anunța. Inclusiv în democrații consolidate, precum Franța, nu au existat întotdeauna dezbateri în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Iar Franța este o țară cu regim prezidențial 100%. În 2002, Jacques Chirac nu a intrat într-o dezbatere cu Jean-Marie Le Pen, candidat extremist, preferând să dialogul cu francezii. Acest lucru a fost receptat pozitiv de francezi, care l-au ales în turul doi cu o majoritate covârșitoare de 82%. Situația din acest moment din România este similară, dacă punem în balanță palmaresul toxic al PSD.

Comanda: “PNL”, executant – Magazin Sălăjean, cod mandatar 31190005

4 Thoughts to “Împreună cu Președintele Iohannis, vom construi România Normală, vom pune statul în slujba cetățeanului”

  1. USERIST

    Neamtule ti-e frica de romani? Un singur DUMNEZEU este pentru toti si fii sigur ca nu vei scapa de judecata Lui.Doamne Ajuta.

  2. Anonim

    E timpul falsule USERIST sa ma iei o pauza.Esti latraul de servviciu al PSD ,ala cu #vremzbatere.

    1. Anonim

      Daca eu sunt un fals atunci tu sigur esti un pupincurist PNL.

  3. Anonim

    Un nemtalau , asa zisul “sef al statului” , politrukul Werner , anunta cu emfaza (atitudine lipsita de naturalete , in dezacord cu realitatea , prezenta la psihopati , paranoici , schizofrenici -conform Dex) ..”EU SUNT IN RAZBOI CU PSD ” (???!!) Sa intelegem ca un demn urmas al lui Hitler a declansat al treilea razboi mondial , nu le-au ajuns primele doua ??! Bravo lui si fanaticilor lui !! Asa trebuie sa se comporte un adevarat presedinte al unei tari din (M)UE , in secolul 21 ??!! Pe de alta , parte cred ca nemtilor cu urmasii lor cu tot , ar trebui sa li se interzica pe intreg mapamondul , sa pronunte cuvantul razboi avand in vedere antecedentele lor.

Leave a Comment