Viorel Stanca, presedintele PRM Salaj

Viorel Stanca, presedintele PRM SalajViorel Stanca, unul dintre cele mai controversate personaje publice din Salaj, a afirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca i s-a propus si, totodata, a acceptat functia de presedinte al PRM Salaj. Totodata, proaspatul peremist a adus acuze grave la adresa fostilor sai colegi din PDL Salaj.

Toate tunurile pe Bode!

Viorel Stanca a facut cunoscute ieri, in cadrul unei conferinte de presa, o serie dintre motivele care l-au determinat sa plece din PDL Salaj. Dorind sa particip la Conventia Nationala pentru alegerea presedintelui la nivel national, presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, si vicepresedintele Claudiu Barsan au facut tot posibilul sa nu fiu prezent acolo, si chiar au reusit sa ma opreasca. Cred ca acesta a fost momentul in care am hotarat ca voi parasi partidul, a spus Viorel Stanca, care a adaugat ca au mai urmat si alte momente penibile, provocate de Lucian Bode, care a reusit sa inlature din Biroul Permanent Judetean al PDL, prin tot felul de tertipuri si aranjamente jalnice, o serie de oameni de valoare. Bode isi exploateaza si santajeaza oamenii spre supunere totala, amenintandu-i tot timpul ca-i da afara din serviciu, prin retragerea sprijinului politic, exploatandu-i financiar spre limita penalului. Astfel, cei care il inconjoara si ii sunt supusi pana la umilinta sunt deconcentratii si aproape toti primarii, dar nu din sentimente bune, ci datorita presiunii care se exercita asupra lor, acuza Viorel Stanca. Acesta mai face cunoscut ca, in PDL, atunci cand vine vorba despre un vot secret, actiunea de vaccinare se face la timp, in functie de doleantele lui Lucian Bode. Si accesul la presa este restrictionat: nu ai voie sa vorbesti cu un ziarist pentru ca automat esti sanctionat, pana la excludere. Gheorghe Stanciu este un exemplu clar in acest sens, a mai spus fostul democrat-liberal.

Imi asum, cu acest prilej, dupa tradarea lui Andrei Todea (cu PNL-ul), si proasta alegere pe care am facut-o cand l-am propus pe acest Bode ca interimar. Acum, il cataloghez ca fiind

Leave a Comment