Vegh nu agreează proiectul Roşia Montană

Grupul UDMR din Comisia pentru Roşia Montană, din care face parte şi senatorul sălăjean Vegh Alexandru, a propus membrilor Comisiei supunerea la vot negativ a proiectului de lege iniţiat de Guvern, privind exploatarea de la Rosia Montana.
„Am făcut această propunere împreună deputatul UDMR de Covasna, Korodi Attila întrucât în cadrul audierilor efectuate pe marginea proiectului ne-au fost furnizate informaţii contradictorii privind investiţia minieră. Acestor aspecte li s-a adăugat recenta demitere a lui Ştefan Marincea, din funcţia de directorul Institutului Geologic al României”, ne-a declarat Vegh.
Poziţia udemeriştilor a fost, însă, respinsă de o parte dintre colegii lor. Votul a fost precedat de o dezbatere îndelungată, dupa care membrii Comisiei au votat cu nouă (şapte de la PSD, unul de la PPDD şi unul de la PC) la şapte (cinci de la PNL şi doi de la UDMR) împotriva propunerii UDMR.
Dat fiind faptul că respingerea proiectului de lege a picat la vot, se va merge mai departe cu dezbaterea şi se vor depune amendamente.

2 Thoughts to “Vegh nu agreează proiectul Roşia Montană”

  1. ass

    zarurile sunt aruncate
    tara nu mai e a noastra de ani buni
    restul e cac-can

  2. sebi stănescu

    Mai contează și părerea ta ? Eu zic că nu,atâta vreme cât te ocupi de sforării prin primăriile udeme-iste pe unde vrei să-ți impui statutul de FOST prefect.Pentru mine nu numai că nu contează părerea ta dar nu mai contezi nici tu din cauza mârșăviilor făcute la adresa unui OM respectiv,Fekete Andras.Marș la locul tău…

Leave a Comment