Vegh Alexandru, numit subprefect de Sălaj

Guvernul Grindeanu a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice. Astfel, la nivelul Prefecturii Sălaj, s-a luat decizia încetării executării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Sălaj de către Vasvari Róbert-Gergely și, totodată, numirea lui Vegh Alexandru în funcția amintită mai sus. Ambele Hotărâri urmeză să fie publicate în Monitorul Oficial.

De profesie inginer, Vegh Alexandru a fost angajat timp de 15 ani — de la absolvirea facultății, în 1989 și până în 2004 – al producătorului local de țevi fără sudură TenarisSilcotub Zalău. În 2004 a fost numit subprefect al județului Sălaj, pentru ca o scurtă perioadă să fie inspector guvernamental, iar mai apoi, în perioada 2010-2012, a deținut funcția de prefect al județului. În perioada 2012-2016, Vegh Alexandru a ocupat un fotoliu de senator de Sălaj din partea UDMR.

17 Thoughts to “Vegh Alexandru, numit subprefect de Sălaj”

  1. Adina

    felicitari un om deosebit

      1. Anonim

        o fi, dar a prins loc si in ATOP, unde mai ia momentan 1.200 de lei pe luna, si dupa ce le creste salariul la presedintii de CJ o sa ia intre 1.600 1.800 de lei pe luna. Deci felicitari acestui politician UDMR caria mai castigat un loc de munca fara raspunderi si cu venituri substantiale

  2. Cornel Grad

    Felicitări!

  3. Anonim

    Vânător de functii.

  4. Anonim

    O nulitate. Ca sa vezi pentru ce a fost pus cel anterior…nu stiu cum de mai rezista cei din UDMR cu garda veche, gen Seres

  5. Anonim

    Stiti vreo fapta buna care sa-l recomande pentru a ocupa asemenea functii inafara de a proteja minoritatea maghiara alaturi de Seres?

    1. Anonim

      A fost si este unul dintre cei mai buni prefecti.

      1. X

        De ce?
        ce a facut deosebit ?

        1. curios

          nimic ! de asta a fost asa de bun si tot tipul pus pe liste de partid de catre UDMR, tace si inghite !

  6. Nu fiti rai

    Era un caz social. Omul ramasese fara serviciu.

    1. curios

      este angajatul Ministerului de Finante, mai exact la ANAF Salaj. Este „titular” pe post, asa ca cat timp ocupa alta functie politica are postul pus la pastrare, iar daca , Doamne freest nu o sa mai aiba sustinerea partidului, o sa aiba de lucru la finantele Salajene. Unde din toamna pana acuma , cica, ar fi si lucrat, desi nimeni nu l-a vazut pe acolo, atat doar ca a incasat salar cateva luni fara sa faca nimic. Dar asta este ceva normal la noi ca politicienii d cariera sa nu faca nimic si sa si ia banio. Ceea ce e si bine, intr-un fel. Caci cand fac ceva, astia ori o fac pentru ei, ori far rau pentru noi.

  7. Anonim

    E propuneerea ALDE

    1. curios

      a fost parlamentar pe liste la UDMR, dci e ungur sustinut de unguri.

  8. Anonim

    Perfect deacord cu cel de la 09.02
    Asta e realitatea; nu avea servici.
    Trebuie sa-i amintesc pe aceasta cale
    dl.prefect ca mai cunosc cateva persoane
    fara sevici, buni profesionisti dar nu au avut norcul noului numit in functie.

  9. Bejenariu

    Felicitări
    Sincere urări de bine

    1. Anonim

      cu ocazia Pastelor nu ii putem ura decat: ” Sa-I dea Domnul doar ce merita ! Atat cat a dorit si el acestui popor !”

Leave a Comment