Varujan Vosganian: “Reorganizarea administrativă nu va avea loc în acest mandat parlamentar”

Varujan Vosganian: “Reorganizarea administrativă nu va avea loc în acest mandat parlamentar”

Prezent vineri la Zalău, vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat că diferenţa dintre România anului 2009 şi cea a anului 2012 este dată de faptul că, în 2009, ţara era după o guvernare liberală în care datoria externă era extrem de mică, în timp ce, în 2012, România va fi după guvernarea lui Emil Boc, moment în care ţara va trece de fundul sacului.

Referindu-se la reorganizarea administrativă anunţată de actualul Guvern, Varujan Vosganian a ţinut să sublinieze că este greu de crezut că Guvernul Boc îşi va asuma răspunderea pentru o nouă hartă a ţării, în acest mandat parlamentar. Trebuie să vii de pe altă planetă, să propui aşa ceva. Cu certitudine, măsura privind reorganizarea administrativă nu va avea loc în acest mandat parlamentar. Astfel, vorbim despre o temă fără consistenţă, o temă care arată iresponsabilitatea Guvernului Boc, a spus vicepreşedintele PNL.

În final, Varujan Vosganian a făcut apel la luciditate şi responsabilitate, arătând că România nu mai poate susţine menţinerea la putere a unei majorităţi improvizate.

Leave a Comment