UNPR vrea să ajungă la un milion de membri

 

La aproape cinci ani de la înfiinţare, liderii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) au planuri mari pentru viitor. În perioada următoare, organizaţiile teritoriale vor avea sarcina de a aduce noi membri în partid şi de a înfiinţa filiale în localităţile în care acestea nu există. Formaţiunea politică intenţionează să ajungă la un milion de membri până la alegerile locale din 2016. Anunţul a fost făcut joi, 12 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Liviu Balint, preşedintele UNPR Sălaj. „În această primăvară, mai exact în 1 mai 2015, se împlinesc cinci ani de la înfiinţarea partidului, perioadă în care construcţia de centru – stânga a reuşit să se impună pe scena politică, având la bază doi piloni, respectiv interesul naţional şi dialogul social, în special, în relaţia cu sindicatele. Având în vedere faptul că la alegerile locale din 2012 UNPR a obţinut peste 500.000 de voturi, are 56 de parlamentari şi peste 200 de primari, formaţiunea politică a lansat proiectul << un milion de membri>> până la alegerile din 2016”, a declarat Liviu Balint.
În ceea ce priveşte organizaţia judeţeană, potrivit spuselor sale, intenţionează să ajungă la 10.000 de membri. „În prezent, UNPR Sălaj numără aproximativ 3.500 de membri, iar intenţia noastră este ca alegerile locale din 2016 să ne găsească cu 10.000 de membri. Avem 20 de consilieri locali şi doi viceprimari, unul la Dragu şi unul la Băbeni. Nu vom ţine cont de vârstă sau categoria socio-profesională, ci vom pune accent pe calitatea persoanelor care vor adera la UNPR”, a precizat preşedintele UNPR Sălaj. Acesta a mai adăugat că sarcini concrete pentru fiecare organizaţie judeţeană, precum şi targetul de membri pentru fiecare judeţ, urmează să fie stabilite în cadrul reuniunii de la Braşov, ce va avea loc vineri, 13 martie.

 

8 Thoughts to “UNPR vrea să ajungă la un milion de membri”

  1. Anonim

    Domnu din PRUN, mai ușor cu aritmetica electorală pe scări! Ca să fie mai echilibrat și mai aproape de adevăr, puneți câte un 0 la spate și câte un 0 în față!

  2. Anonim

    Cum pot sta niste oameni seriosi langa putredul ala de como?! Voi chiar n-ati auzit de nemerniciile pe care le-a facut pana acum? Si pe care sunt comvins ca le face si acum pe functia pe care o are? Chiar credeti ca cei facuti din acest aluat se pot cuminti vreodata?!! Timpul o sa-mi de-a dreptate, iar moaca lui va ajunge acolo unde-i este locul , adica la … p u s c a r i e !!!

  3. eu

    berceanu ioana *-anonim de la ora 3:06-chiar se confirma faptul ca esti mitomana.sincer n-am crezut ca ai decazut in halul asta..Doamne fereste pe toata lumea!

  4. Anonim

    Como, como te iubim , CARAT în nu găsim !!!

  5. popa

    Este greu sa gasesti atatea gunoaie ca si COMO

  6. citizen

    Mai Como ce dracu il scoti in fata pe gogomanul de Abrudan acolo?

  7. Damoc Gabriel

    Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:gabidamoc75@gmail.com

  8. Anonim

    Domoc Gabroel te bagi ca musca in cacat.

Leave a Comment