Un singur aspirant pentru postul de administrator public al Şimleului

Devenit vacant după ce liberalul Ioan Radu Lazăr a fost numit viceprimar al oraşului de sub Măgura, postul de administrator public a fost scos la concurs. Surprinzător, însă, fotoliul de city manager al Şimleului nu s-a dovedit a fi unul care să trezească interes, astfel că până joi, 28 iulie, când a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor, un singur candidat arătându-se interesat să intre în echipa care administrează oraşul. Este vorba despre Szabo Erno Csaba, în vârstă de 34 de ani, inginer în cadrul Electrica Furnizare.

Alte articole

10 Thoughts to “Un singur aspirant pentru postul de administrator public al Şimleului”

 1. Dan

  Sper sa rămână în continuare doar angajat al Electrica !!!

 2. Jan Valjan

  Electric Simleu!

 3. Anonim

  Nu știu cine este dl Szabo, dar funcția de city manager la un tîrgușor de 10 mii de locuitori este o inflamare a aparatului administrativ, a birocrației. Nu există primar, viceprimar – ei nu reprezintă administrația publică? Ce-i aia city manager? A cincea roată la căruță?

 4. Anonim

  Un om serios!

 5. Angela

  Administratorul public de pe langa Primaria orasului nu cred ca se justifica.Viceprimarul este gospodarul orasului.Acest post a fost creat tocmai pt.anumite persoane,prin urmare se justifica anularea lui din statul de functiuni al primariei.Nu comentez persoana participantului necunoscand-o.

 6. Anonim

  UDMR aripa Bode Lucian.

 7. Anonim

  O mica alinare pentru UDMR, care trebuie satisfacut, avand in vedere ca nu a mai prins postul de vice in Simleu!!!

 8. Anonim

  Dar Oltean ce post a primit in Primaria Simleu?

 9. Anonim

  Nu electrica ci furnizare….adica facturi de energie… dupa moaca nu pare asa inteligent …totul este politic…………….si la simleu ca la zalau si cj….. vai de noi oamenii de rand

 10. Anonim

  Eu presupun ca 22:14 are o moaca de om extrem de rafinata.Inteligent foc

Leave a Comment