Un liberal, în cărţi pentru şefia Ambulanţei sălăjene

Transurbis Zalău pare să producă şefi pe bandă rulantă. După ce fostul şef al Serviciului Juridic din cadrul societăţii, Valer Crişan, a ajuns vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, fostul director economic, Nicolae Fazakas, a devenit viceprimar, iar ex-managerul Ionel Mureşan se pregăteşte să preia şefia Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, a venit rândul unui alt angajat să fie promovat pentru o funcţie importantă.
După cum ne-a declarat Radu Căpîlnaşiu, preşedintele PNL Sălaj, partidul pe care îl conduce îl susţine pe Radu Coste pentru şefia Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj.
În vârstă de 55 de ani, Radu Coste este, în prezent, şeful Serviciului Control Trafic din cadrul Transurbis Zalău şi „are susţinerea PNL Sălaj până la organizarea unui concurs pentru postul de şef al Ambulanţei sălăjene”, a precizat Căpîlnaşiu.
Preşedintele liberalilor sălăjeni nu a putut indica, însă, data de la care Coste va prelua interimatul SAJ Sălaj. Întrebat cum explică faptul că oameni din Transurbis au fost promovaţi în funcţii importante, deşi societatea nu reuşeşte să se descurce fără subvenţia grasă de la bugetul local, Radu Căpîlnaşiu a invocat „conjunctura” şi „destinul”.
Reamintim că fostul manager interimar al Serviciului de Ambulanţă, Ioana Tămaş, şi-a anunţat demisia din această funcţie începând cu 1 noiembrie 2013. Întrucât factorii responsabili cu desemnarea unui nou şef nu au găsit soluţii, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj a convenit cu Ioana Tămaş ca aceasta să mai stea la şefia instituţiei şi după expirarea perioadei de preaviz, respectiv până când va fi identificată „persoana potrivită”.
La scurt timp după ce managerul interimar a anunţat că renunţă la funcţie, conducerea DSP Sălaj a decis să-i schimbe şi pe ceilalţi doi membri ai comitetului director, respectiv pe directorul economic, Emilia Turcu şi pe cel tehnic, Gheorghe Damian. În locul lor au fost numiţi Dorina Igreţ şi Claudiu Bujor, ambii susţinuţi de PSD Sălaj.
Lista celor care părăsesc Transurbisul pentru un fotoliu mai înalt dintr-o instituţie a statului nu se încheie, însă, cu Radu Coste. Potrivit unor surse politice, Ioan Almaş, fost viceprimar al Jiboului, în prezent responsabil Protecţia Muncii la firma de transport în comun, se bucură de susţinerea liberalilor pentru un post de director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj.

19 Thoughts to “Un liberal, în cărţi pentru şefia Ambulanţei sălăjene”

  1. Doru

    Un analfabet arogant. Astia nust cei mai periculosi. Da-i prostului putere ca sa vezi ca e mai prost de cum stiai.

  2. Anonim

    cel mai mare gunoi din Zalău, rusine domnule primar.

  3. Anonymus

    Destinul invocat de Capalnasau: minsitrul sanatatii este un fost contabil sef de CAP santana de mures (Eugen Nioleascu), de ce sa fie si Radu Coste . impiegat de miscARE DIN TRANSURBIS director la Salvare. Nu va depasi nivelul de cunostiinte generale universitare pe unitate.

  4. ion

    usl-ul ne-a mintit; ca-n 92 iliescu,ca-n 96 constantinescu,ca-n 2000 iliesc, ca-n 2004 basescu…etc…politicienii ne vor minti mereu, iar noi prostimea vom plati pretul…

  5. un...artist

    Asta si-a facut singur poza cu telefonul mobil…Vai ce rusine…Este negru in cerul gurii ca si propria-i cravata…Cum?!!! nu-l cunoasteti?!!! Stati linistiti,n-ati pierdut nimic, cei care pierd sunt angajatii de la salvare…

  6. Anonim

    Omul s-a implicat in toata campaniile electorale ale PNL-ULUI mai mult decat candidatii insasi .Acuma trebuie sa-i dea si lui o functie de conducere undeva?Nu poate fi uitat impiegat la Transurbis.Nu trebuie sa fii mare geniu sau sa ai nustiu ce studii sa fii sef la salvare.Poza este cam neclara .Nu-i chiar asa negru in cerul gurii.

  7. Anonim

    uau .acu gata chiar nu o sa mai votez niciodata usl.

  8. mmm

    bravoooooo ! POATE ASA O SA-MI DAI CEI

    3000 $ PE CARE MIIIIII DATOREZII DE ~~~~„„„„„` 11 ANI DE ZILE DE ACUM O SA FII SEFFFF HOT……

  9. un...artist

    Asta sa dea ordine personalului medical calificat?!!!Hai ca ne-a trasnit D-zeu pe toti! Ce-o sa va mai caiti dragi liberali de alegerea facuta…Ca si asta, oricare dintre portarii de la Transurbis era mai bun…

  10. rezerva de cadre

    Partidul liberal din salaj arata din ce in ce mai bine si incepe sa arate din ce in ce mai mult ca”fat frumos”.inoirea partidului se face cu oameni de certa valoare intelectuala si morala, si aici pe langa exemplul domnuli costea mai sunt si multe alte exemple care inca nu ocupa functii dar urmeaza sa le ocupe.FELICITARI DOMNULE CAPALNASIU !!!!!!

  11. rezerva de cadre

    Partidul liberal din salaj arata din ce in ce mai bine si incepe sa arate din ce in ce mai mult ca”fat frumos”.inoirea partidului se face cu oameni de certa valoare intelectuala si morala, si aici pe langa exemplul domnuli costea mai sunt si multe alte exemple care inca nu ocupa functii dar urmeaza sa le ocupe.FELICITARI DOMNULE CAPALNASIU !!!!!!

  12. Anonim

    Ce aveti cu COSTE? Este omul mare liberal .Are liberalismul in sange.Da parca inainte de 1989 a fost lucrator politic,activist pcr.Ce tie si cu liberalii astia de Zalau.

  13. Anonim

    Inainte de 1989 a fost mare lucrator cu munca politica in Chiesd unde era mare scula pe bascula in sensul ca era foarte harnic in contruirea societatii socialiste multilateral dezvoltate.Acolo si-a insusit principiile liberale .

  14. Anonim

    mi-e greata !!!!!!

  15. Anonim

    Asta-i rezerva de cadre a lui Capalnasiu .Pe astia ii are cu astia defileaza .De fapt partidele politice in Romania sant niste grupuri de interese ,unde vin ciolanarii pentru interese materiale .Majoritatea dintre cei care sant inscrisi in partidele politice nu au nimic in comun cu doctrina partidelor respective,sant niste ignoranti .

  16. nu se gaseste un doctor pentru aceasta functie???

  17. mata

    BA COSTEO RADU DACA AI ONOARE DA/TI IN MATA DEMISIA DE LA AMBULANTA CA PNL A IESIT DE LA GUVERNARE

  18. mata

    A FACUT ACEST JEG O BARIERA LA AMBULANTA CARE ESTE TOT SCULATA IN VECI ARE TOT ATITA EFICIENTA CIT ARE SI COSTEA LA SALVARE

Leave a Comment