Tineretul din “Echipa lui Crin”, în şedinţă la Zalău

Reprezentanţi ai Tineretului Naţional Liberal (TNL), peste 50 de membri, din 16 filiale din Transilvania şi Banat dar şi reprezentanţi ai Biroului Naţional al Tineretului Liberal au fost prezenţi, sâmbătă 11 mai, la Zalău, la o întâlnire de lucru regională. Întâlnirea a avut ca scop principal stadiul implementării proiectului “Echipa lui Crin-2014”, proiect prin care tineretul liberal îl susţine pe Crin Antonescu-preşedintele PNL, în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014. În cadrul unei conferinţe de presă preşedintele TNL Sălaj, Răzvan Silaghi, alături de Marian Constantin Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi Valentin Şonoiu-secretar general al TNL Braşov, membri ai Biroului Naţional TNL, au precizat că în prezent la nivel naţional circa 1.200 de tineri îl susţin pe Crin Antonescu pentru preşedenţie, apreciind totodată că proiectul este în faza incipientă. Potrivit lui Silaghi-preşedintele TNL Sălaj, “Echipa lui Crin” este un proiect de succes care va atrage mulţi susţinători. Tot la Zalău, în cadrul întâlnirii regionale, reprezentanţii TNL din cele 16 filiale din Transilvania şi Banat, au purtat o serie de discuţii cu privire la candidaţii pentru Congresul Naţional al tinerilor liberali, care va avea loc în 18 mai, la Bucureşti, la Romexpo. În prezent TNL Sălaj are 450 de membri.

Alte articole

12 Thoughts to “Tineretul din “Echipa lui Crin”, în şedinţă la Zalău”

 1. Anonim

  Silaghi Razvan arată ca un hobbit, dar unul rătăcitor și, firește, poznaș ori chiar pișicher.

 2. Anonim

  Ce proiect mareț!!!!!Sa il susțină pe Crin!!

 3. kjmfdlm

  eu unu is tare curios, tu care il faci hobbit pe razvan, te poti uita dimineata in oglinda ?

 4. Anonim

  POATE SILAGHI NE EXPLICA SI NOUA, MURITORILOR, PRIN CE METODE S-A ANGAJAT LA PRIMARIA ZALAU!!!!

 5. Blaj Darius

  Tot respectul pentru PNL ! Va fi intotdeauna partidul care investeste cel mai mult in tineri ! Frumos eveniment! Cu siguranta este un mare pas spre castigarea alegerilor de catre Crin Antonescu!

 6. Anonim

  Bafta in continuare!

 7. bravo razvane, sa nu-ti pese de rautatile unora.
  exista cativa indivizi marunti si frustrati care se hranesc cu mizerii din astea.
  mult succes!

 8. Anonim

  In primul rand vreau sa spun , cei care au lasat comenturile rautacioase, le faceti pentru ca va mânanca invidia pe dinauntru. Si nu spun acest lucru pentru ca fac parte din acest partid ci pentru ca nu suport sa vad atata invidie pentru un baiat asa  tanar si capabil de atat de multe… Imi pare rau pentru acesti oameni care vorbesc asa si de fapt  sunt constienti de ceea ce se intampla.
  Bafta in continuare!!!

 9. tnl,sunt alaturi de tine. sa le pice limba invidiosilor!

 10. Anonim

  Razvi,dar scoala cand o mai faci?

 11. Anonim

  Succes, Razvi! Mult succes in toate!

 12. Contrariat !

  Multumesc pentru publicarea comentariului! Sunte-ti beton de beton, in sensul ca nici vorba! (poate -l publicati pe acesta)

Leave a Comment