Tiberiu Marc, reinstalat oficial in fruntea judetului

Social-democratul Tiberiu Marc a depus, ieri, juramantul in functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj. Acesta se afla la al treilea mandat ca sef al executivului judetean si isi propune, ca prioritate, dezvoltarea judetului, prin utilizarea resurselor nationale si locale.

Tiberiu Marc a fost reinstalat, ieri, in fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj. In urma alegerilor din 10 iunie, acesta a intrunit 48.573 de voturi din partea electoratului salajean. Ieri, Tiberiu Marc a depus juramantul in functie, dupa ce decizia Tribunalului Salaj, privind validarea alegerii sale, a devenit definitiva si irovocabila. In fata presedintelui Tribunalului Salaj, Monica Kende, a subprefectului de Salaj, Lucian Baican, a sefilor de directii din Consiliul Judetean Salaj, cel care va sta la carma institutiei a jurat respectarea Constitutiei Romaniei, a legilor tarii si a sustinut ca va face tot ce-i sta in putinta pentru binele comunitatii salajene.

Start de mandat in conditii diferite

Tiberiu Marc a aratat in discursul sau ca, din aceasta postura, va actiona pentru dezvoltarea judetului si nu se va multumi cu mentinerea unei stari de stabilitate.

Leave a Comment