Tiberiu Marc, preşedintele PSD: „În organizaţia judeţeană nu s-a negociat cu deputatul Balint pentru postul de manager al Ambulanţei”

Gestul deputatului PSD, Liviu Balint, de a opri în trafic o ambulanţă aflată în misiune nu a rămas fără ecou. În mediul online, numărul celor care condamnă acţiunea parlamentarului este foarte mare, cetăţenii acuzându-l pe acesta pentru îndrăzneala de a-şi aroga calităţi oficiale pe care nu le are şi care, în mod normal, aparţin Poliţiei Române.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj a început o anchetă internă pentru a stabili condiţiile în care şoferul autoutilitarei a desfăşurat activităţi care nu sunt cuprinse în fişa postului, concluziile urmând să fie comunicate şi Instituţiei Prefectului. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj reamintesc că singura instituţie care are dreptul de a opri un autovehicul în trafic în scopul controlului, indiferent de natura lui, este Poliţie Rutieră.

Contactat pentru a oferi un punct de vedere cu privire la gestul deputatului Liviu Balint, recent trecut în tabăra social-democraţilor, preşedintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, ne-a declarat că la nivel organizaţiei judeţene nu s-a luat o decizie cu privire la statutul parlamentarului şi că, în acest moment, el nu face parte din vreună dintre organizaţiile locale. „Am înţeles că există o opţiune pe care şi-a exprimat-o, ea este susţinută de la nivel central printr-o adeziune făcută şi pentru care există o recomandare”, a precizat Marc.

Liderul PSD a preferat să facă distincţie între demersul deputatului şi apartenenţa politică, punându-l pe seama încercării lui Balint de a atrage atenţia asupra unor probleme care ar exista la SAJ Sălaj: „Nu cred că este important dacă face sau nu parte din PSD, ci mai degrabă gestul în sine. Este unul voluntar, pe care nu l-aş lega de apartenenţa politică. Chiar cred că trebuie să facem distincţie. L-aş lega de faptul că a condus instituţia, o cunoaşte destul de bine şi are o nemulţumire legată de actuala conducere. Prin urmare, a făcut un gest – este de discutat dacă intră în competenţa unui parlamentar sau nu – prin care să atragă atenţia că în instituţie sunt probleme”.

În ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora deputatul ar fi negociat postul de manager al Ambulanţei pentru soţia lui, Narcisa Balint, în schimbul votului la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, Marc a spus că nu au existat astfel de înţelegeri. Cel puţin nu la nivel local. „Nici eu şi nici altcineva de la nivel local nu am avut discuţii cu domnul Balint legate de o negociere pentru postul de manager. Ştiu că are o dorinţă personală acolo, e mai veche, dar nu a existat o astfel de negociere”, a subliniat şeful PSD Sălaj.

Acesta a ţinut să menţioneze că pentru mult-râvnitul fotoliu de la SAJ Sălaj nimeni nu ar fi mai potrivit decât un medic. „Un manager medic ar fi cea mai bună opţiune, pentru că înainte de orice, Ambulanţa este o instituţie care oferă servicii medicale, nu o organizaţie de transport, unde problema managerială ar fi importantă sub aspectul optimizării acestui sector”, a conchis Tiberiu Marc.

11 Thoughts to “Tiberiu Marc, preşedintele PSD: „În organizaţia judeţeană nu s-a negociat cu deputatul Balint pentru postul de manager al Ambulanţei””

 1. Anonim

  Nu stiu cum nu sesizează.nimeni ca faptele.comise de aceasta persoana care se.crede, in continuare, „sufletul” Ambulantei, apar cu subiect si predicat in Codul Penal. Este strigător la cer faptul ca instutiile judetene ajung sa fie controlate la propriu, de o persoana care, in acest caz, nu doar ca n are legatura cu institutia in cauza ci este si paralel cu ceea ce înseamnă medicina! Oare chiar nu ia nimeni.masuri? Tremura un judet intreg in fata acestei persoane care se comporta ca pe vremea securitatii?? Choar nu mai exista rusine si bun simt? D le presedinte, toata lumea va apreciază pentru verticalitate si pentru faptul ca aveti mereu o pozitie responsabila. Nu va asociati, fie si doar politic cu asemenea specimene! Si daca va sta in putinta, nu mai lasati.angajatii ambulantei vreodată pe mana unui astfel de om.

 2. Anonim

  esti un securist ma, prostule ce esti tu prost

 3. Anonim

  Prostul ramane prost,chiar daca este parlamentar so gunoiul tot gunoi ramane

 4. Anonim

  CUM SA NU PSD NOI LUCRURILE?

 5. Anonim

  Marc a dat un raspuns de nota zece ,pentru cei care au ceva in cap si vad realitatea ! Pentru absurzi din opozitie ,nu are cum sa fie inteles ,in mediocritate lor si ceata pe creer care o au ,dar si pe ochii! Felicitari Marc ! Inca o dovada de om politic de rasa din judet. Cel mai bun !

 6. Anonim

  8:33 invata mai intai sa scri corect psd-istule si apoi ridica-i osanale liderului tau care in cei peste 12 ani de mandat in fruntea C.J. a adus judetul in top 3 ,din coada bineinteles.

 7. Anonim

  8.33 cit kkt poți să inghiti o dată? Cred ca cel puțin o (una) tonă

 8. Anonim

  Nu vreau sa dau cu parul, dar trebuie sa spun si eu ceva…. Liviu Balint ia la rost soferii de la Ambulanta Salaj?? Pai in primul rand ar trebui sa sa uite in oglinda. De cate ori oare nu a mers cu „masina de serviciu” (SJ-77-AMB – Dacia duster, cu girofar, fireste, apartinand Serviciului de Ambulanta Salaj) la parintii sai in Garcei? De acolo si-a umplut portbagajul cu rasaduri si alte cele trebuincioase si apoi a venit in Piata Astralis, pentru ca mama lui sa le vanda… Si de cate ori nu isi plimba consoarta pana la Jibou si retur…

  Si acum el intreaba despre cum se foloseste carburantul?

  JENIBIL

  1. Anonim

   DA PE TEAVA DACA STII.NU TE JENA!!

Leave a Comment