Termenul şi amânarea în dosarul de incompatibilitate al viceprimarului Daniela Coţa

Curtea de Apel Cluj Napoca a decis în şedinţa de miercuri, să amâne din nou pronunţarea în dosarul având ca părţi A.N.I şi Daniela Coţa, viceprimarul municipiului Zalău.

Daniela Gabriela Coţa s-ar afla în situaţia de incompatibilitate potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, întrucât a ocupat ilegal mai multe funcţii în Adunările Generale Administrative ale unor societăţi comerciale din subordinea Consiliului Local.

Raportul de evaluare al ANI arată că Daniela Coţa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 30 iulie 2008 – 28 octombrie 2013, întrucât, simultan cu funcţia de viceprimar al Municipiului Zalãu, a deţinut şi funcţia de reprezentant al unităţii administrativ – teritoriale Zalău în Adunările Generale ale Acţionarilor la trei societăţi comerciale de interes local: S.C. TRANSURBIS S.A. Zalău,  S.C. CITADIN Zalău SRL şi S.C. UZINA ELECTRICĂ Zalău S.A. fiind astfel încălcate dispoziţiile art. 87, alin.1 lit.f din Legea nr.161/2003, potrivit cărora „funcţia de viceprimar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant al unităţii administrativ – teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local”.  Instanţa a acordat un nou termen în dosar, pentru data de 28 ianuarie a.c.

5 Thoughts to “Termenul şi amânarea în dosarul de incompatibilitate al viceprimarului Daniela Coţa”

  1. zalauan

    Ar trebui sa plece de buna voie, cu un ultim gest de demnitate! Se lupta pentru o cauza ilegala si o pozitie asemenea. Pana unde poate duce dorinta de putere a unora? Chiar nu ajunge tot ce au deja, pentru sapte vieti? Mi-e sila!

  2. Anonim

    Ar trebuii sa plece secretarul primariei pt. ca dinsul a semnat pt. legalitate acea dispozitie.

  3. Anonim

    in urbea noastra niciodata un om capabil nu a fost agreat si nu numai .Dna Daniela nu cedati lupta face parta din viata omului daca are la baza adevarul si dreptatea va doresc succes .

  4. Anonim

    vecino trebuie sa recunosc ca esti incendiara in poza asta ! super sexy ! MILF !
    nu te da, nu te lasa !

Leave a Comment