Tăriceanu acuză Poliţia că şi-a vopsit maşinile în culorile PNL

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, acuză Poliţia că şi-a vopsit maşinile în culorile Partidului Naţional Liberal. Tăriceanu scrie, într-o postare pe Facebook, că Poliţia Română îşi aduce astfel „contribuţia la victoria PNL-iştilor”, anunţă Digi24.

„Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituţiile publice. După ce au transformat coronavirusul în agent electoral şi pe medici în purtători de cuvânt ai politrucilor, acum este rândul Poliţiei Române să-şi aducă contribuţia la victoria PNL-iştilor!

Doar aşa îmi pot explica de ce Poliţia Română îşi redecorează maşinile în galben – albastru. Adică, exact culorile PNL! Ideea este următoarea: în loc să daţi banii pe vopsit maşini şi schimbat uniforme, mai bine luptaţi-vă cu interlopii. Băgaţi mai mulţi agenţi pe stradă şi mai puţini prin birouri. Arătaţi că nu politica este crezul vostru, ci siguranţa cetăţeanului!

O ultimă întrebare pentru şefii poliţiei: dacă vor câştiga alţii alegerile, aveţi pregătite şi alte culori pentru revopsirea maşinilor?”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a decis să schimbe schema de culori a maşinilor Poliţiei Române. Noile autospeciale au fost colantate în culorile albastru şi galben, cu elemente de culoare verde fosforescent. În acest fel, noul design este în concordanţă cu cel al altor state UE, iar orice cetăţean va putea recunoaşte acest tip de model în Europa. De asemenea, maşinile Poliţiei se vor diferenţia mai clar de cele ale Poliţiei Locale, conchide Digi24.

Sursa: www.bursa.ro

4 Thoughts to “Tăriceanu acuză Poliţia că şi-a vopsit maşinile în culorile PNL”

 1. Anonim

  Unii „n-are ce face” si atunci incearca sa se bage in seama…

 2. Vlad

  Probabil culorile ALDE sunt Rosu + 3 Trandafiri nu tot Galben si Albastru ca masinile politiei 🙂

 3. Anonim

  Tariceanule,daca esti prost de mic…

 4. sive

  Asta-i la putere si tot el se plinge….ahhahaha……deplorabil a ajuns……hahahahah

Leave a Comment