Sorin Mureșan, noul președinte al Forței Civice Sălaj

Sorin Mureșan este începând de marți noul președinte interimar al organizației Forța Civică Sălaj, ca urmare a unei decizii a Biroului Permanent Național. Acesta îl înlocuiește la conducerea partidului pe Mircea Abrudan, alături de care au părăsit partidul mai mulți membri din organizația județeană. Noul președinte al FC Sălaj are ca obiectiv reorganizarea biroului permanent județean. ”Am fost numit în această funcție până la primele alegeri. În momentul de față trebuie să restructurez biroul permanent județean, pentru că o parte din membri au plecat odată cu domnul Abrudan. De asemenea, trebuie să vedem unde vom avea sediu în continuare. Nu știu dacă vă rămâne același”, ne-a declarat Sorin Mureșan. Acesta mai spune că își dorește să formeze o echipă tânără, ”care are ceva de spus pentru județ”, și crede că Forța Civică va obține un scor între 5 și 10 la sută la alegerile europarlamentare din 25 mai.
Fostul președinte al partidului condus de Mihai Răzvan Ungureanu nu a vrut să comenteze situația, confirmând doar că nu mai este liderul organizației județene. Mircea Abrudan a trecut pe rând pe la PDL, PRM, PP-DD și FC. Întrebat dacă se va orienta sper alt partid politic, Abrudan afirmă că: ”în acest moment sunt în urmă cu foarte multe partide de pescuit. După sărbători voi analiza viitorul politic”.

One Thought to “Sorin Mureșan, noul președinte al Forței Civice Sălaj”

  1. Andreas

    Mirceo, ai grija cu pescuitul ca-i prohibitie si pana in 1 iunie se cheama braconaj. Politic, ar mai fi de incercat cu udemereu’ 🙂

Leave a Comment