Social-democraţii l-au reales pe Tiberiu Marc la conducerea PSD Sălaj

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Sălaj, Tiberiu Marc, a fost reales în funcţie la Conferinţa Judeţeană, eveniment care a avut loc joi, şi la care a participat şi vicepreşedintele social-democrat, Mircea Duşa. De asemenea, în funcţia de preşedinte executiv al PSD Sălaj a fost ales deputatul Iuliu Nosa, delegaţii social-democraţi urmând să stabilească şi celelalte structuri de conducere ale partidului: 17 vicepreşedinţi şi un Consiliu Judeţean format din 145 de membri.

Fără să aibă vreun contracandidat care să-i dea emoţii în lupta pentru un nou mandat de lider al organizaţiei judeţene a PSD, ales cu unanimitate de voturi de către colegii săi de partid, Tiberiu Marc a a prezentat, joi, o analiză detaliată a alegerilor prezidenţiale de la finalul anului trecut la nivelul judeţului, alături de unele măsuri care se pot lua pentru rezultate cât mai bune în anul electoral 2016: „Motivul pentru care n-am reuşit să finalizăm cu succes aceste alegeri a fost tocmai capacitatea de a ne adapta, între cele două tururi, la un sistem care a fost pus în funcţiune şi care a reuşit să mobilizeze la vot sau să schimbe opţiunea de vot unor mase importante de alegători. (…) Modalităţile de comunicare s-au modificat, însă multe din modalităţile de a face politică au rămas la fel. E nevoie să schimbăm ceva şi aici mă adresez în principal colegilor noştri tineri. Până la urmă, comunicarea este dinspre organizaţie înspre afară. Şi comunicarea internă este importantă, dar mesajul trebuie dus înspre afară, înspre electorat, înspre oamenii pe care vrem să-i convingem de corectitudinea politicii noastre”.

One Thought to “Social-democraţii l-au reales pe Tiberiu Marc la conducerea PSD Sălaj”

  1. Alegator

    ABSOLUT NORMAL! E cel mai bun si mai barbat din judet , in ciuda carcotasilor , care nu ajung la slanina ! Bravo Dle Marc !!!!!!!!!!

Leave a Comment