Sergiu Panie intră în cursa pentru alegerile parlamentare

Sergiu Panie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, candidează pentru un loc pe listele Partidului Social Democrat în Parlamentul României. Panie este de profesie inginer geodez, fiind în trecut directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj. De asemenea, din anul 2012 a fost consilier judeţean. Deşi este ancorat în activitatea politică de mulţi ani, nu a uitat de activitatea profesională. Astfel, este doctorand în anul III la Univesitatea BABEȘ – BOLYAI Cluj-Napoca, Școala Doctorală de Geografie.

Panie a declarat pentru cotidianul Magazin Sălăjean că intră în luptă pentru generația sa, care a depus eforturi considerabile ca să ajungă să poată demonstra că este în stare să facă ceva pentru județul Sălaj și implicit pentru generațiile care vin.

5 Thoughts to “Sergiu Panie intră în cursa pentru alegerile parlamentare”

  1. Anonim

    Intra in cursa contra dr Neaga?

  2. Anonim

    Panie a si iesit din cursa pt parlamentare, atat el cat si Neaga si celalat primar !!
    In cursa sa-i ia locul lui Nosa pe lista la parlamentare a ramas doar Florian Florin, vechiul si noul om de incredere a lui Ciunt.
    Dar cica Ciunt i-a oferit sa fie noul sef la Politia Locala, post care a fost „scos la concurs” in cadrul membrilor de vaza din PSD. Uni ar spune ca aceasta functie este un „mar otravit” pt oricine, fapt confirmat mai nou de catre Fort Calin, cel responsabil de coordonarea politiei locale, plus ca oricine ia functia o sa fie carpa de sters pe jos a lui Fort Calin, un caracter deosebit de om. Stiti care e partea faina ca Panie o sa fie sef la Politia Locala, ? Este ca Panie are o relatie „deosebita” cu politia, mai ales dupa ce l-au oprit in trafic si l-au facut vedeta.
    Problema este ca si Fort Calin a promis la altcineva aceea functie, de sef la Politia Locala. Sa nu ziceti ca la finutul lui, care de mult tot incearca sa ajunga acolo 🙂
    Cum au sarit ca lupii pe locul lui Nosa pe liste, asa se arunca acuma pe o multime de functii scoase la „concurs” de Ciunt in primarie.
    Daca zvonurile sunt reale si incep sa se confirme mai multe „rotiri” de cadre, atunci s-au mai elberat inca 2 functii de director in primarie si 3-4 poate 5, de sefi de serviciu.
    Dar sa nu uitam, caci oricine ridica capul sus, risca sa aiba soarta lui Fort Calin, care a primit o „palma” de la sefii lui, pt tupeul de a-si arata intentia/dorinta de ai lua locul pe listele parlamentare a lui Pop Ghorghe !! Deci grije mare, care ce functie vanati, sa nu va inecati cu ea !!
    Dar politica este o „doamna” care isi devoreaza toti pretedentii !!
    p.s. care functii o sa fie date UDMRlui ? cica Seres este foarte interesat de cateva functii, care culmea e ca au fost libere de mult timp si nimeni nu a dorit sa fie scoase la „concurs”.
    Avem ceea ce am votat !! Mafia este copil pe langa politica noastra !! Si culmea este ca incompetwnta si hotia o sa mai invinga odata !!

  3. Anonim

    Nu scapam de nulitati…

  4. Anonim

    O mizerie de om,infumurat, un castig pt contracandidati

  5. Anonim

    Panie si Szilaghi – doi incompetenti, plini de ifose si de un tupeu urias. Panie nici buna.ziua nu da, ca doar la cate clase are si ce educatie nici nu e de.mirare. Acesti doi vici au dus judetul de râpa ani de zile, alaturi de Marc. Cel mai toxic trio, letal pentru dezvoltarea acestui judet care a rsmas ULTIMUUUUL! Saracie si nedezvoltare. Amandoi au acum tupeu sa candideze peste tot si sa se inghesuie pe toate listele, doar doar vor prinde un loc. Dispareti din fata noastra. Chiar nu va ajunge?? 😠🤮

Leave a Comment