Senatorul Lungu Vasile-Cristian „Îndepărtarea românilor de Biserică nu oprește pandemia”

Senatorul Lungu Vasile-Cristian a amendat decizia Guvernului de a închide bisericile încă din starea de urgență. Președintele PMP Sălaj consideră că oamenii respectă mult mai mult măsurile de prevenție la biserică decât în mall-uri, supermarket-uri sau transportul public unde există o șansă de infectare mai mare dar pe care Guvernul nu a luat-o cu adevărat în considerare. Cu toate acestea, Biserica se află printre țintele principale ale ordonanțelor de urgență date de Guvern din cauza pandemiei și se află iar în pericol de închidere după Alegerile Parlamentare.

„Bisericile nu sunt un pericol pentru oameni dacă se respectă măsurile de prevenție. Oamenii nu sunt mai expuși la infectarea cu Sars-Cov-2 în biserici decât în mall-uri, supermarketuri sau transportul public. Nu există niciun motiv pentru care să închidem bisericile indiferent de ce urmează după 6 decembrie”, a declarat senatorul Lungu Vasile-Cristian.

Românii sunt dezamăgiți de ipocrizia cu care Guvernul României îi tratează din moment ce s-au închis restaurantele, școlile și bisericile dar cetățenii au fost scoși din case pentru voturi. Din moment ce Alegerile Parlamentare vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, Guvernul nu are nicio scuză pentru instaurarea unui alt regim de restricții pentru români.

„Încet, încet, trebuie să ne întoarcem la viața normală. Cu siguranță oamenii au învățat până acum importanța siguranței celor dragi și se vor respecta măsurile de protecție. Nu e nevoie să dăm lovitura de grație acestei țări cu speranța că așa vom ucide și virusul. Bisericile trebuie să rămână deschise și să ne pregătim de un an școlar nou în 2021 cu elevii prezenți în clase,” a afirmat senatorul Lungu Vasile-Cristian.

(P)

2 Thoughts to “Senatorul Lungu Vasile-Cristian „Îndepărtarea românilor de Biserică nu oprește pandemia””

  1. Anonim

    Mai trebuie sa-l suportam încă 2 zile cu abjjectele lui de campanie electorală!!! Câta nesimțire, cât tupeu la acest impostor!!! L-ați mai văzut cu ieșiri in ultimi 4 ani, pana acum când cerșește voturi?

  2. Anonim

    Bisericile trebuiau închise, mai ales avînd în vedere atitudinea iresponsabilă a B. O. R.

Leave a Comment