Senatorul Lungu (PMP) a oprit ideologia de gen în școli

Un proiect de lege controversat care a stârnit reacții agresive din partea comunității LGBT-Q dar și mult sprijin din partea conservatorilor creștini, proiectul ce împiedică promovarea ideologiei de gen în instituțiile de învățământ este susținut de către senatorul PMP Vasile-Cristian Lungu.
Senatorul Lungu, președinte al PMP Sălaj și candidat la Senatul României consideră că o asemenea ideologie poate avea consecințe grave asupra dezvoltării tinerilor. „Conform acestei ideologii, genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre cele peste 114 genuri inventate de susținătorii acestei teorii în funcție de preferința personală (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.). Ideologia de gen clamează, așadar, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic. Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau sa aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.). Așadar, susținătorii teoriei de gen pretind că fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare/verbalizare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar fi trebuit acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic. Consecințele practice în școlile din România ar fi fost dezastruoase. Am fi avut elevi născuți băieți, care ar fi participat în competiții sportive rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor”, a declarat candidatul din partea Partidului Mișcarea Populară, senatorul Lungu Vasile-Cristian.
Președintele PMP Sălaj a trăit 16 ani în Statele Unite ale Americii unde există această libertate de a alege genul indiferent de sexul biologic și unde au existat cazuri de competiții sportive feminine câștigate de către băieți doar pentru simplu fapt că aceștia s-au considerat în ziua respectivă fete.
Proiectul de lege împotriva ideologiei de gen propus de către domnul senator Vasile-Cristian Lungu a fost aprobat de către Parlamentul României.
(P)

9 Thoughts to “Senatorul Lungu (PMP) a oprit ideologia de gen în școli”

 1. Marie

  Mare scula e si asta,,,,,Bancherul inchipuit si genul persoanelor in plina simbioza. Un mare aventurier pe bani publici de gen neutru.

 2. Anonim

  Circa 6 luni a facut parte din Consiliul local Zalau.In aceasta perioada n-a scos un cuvant,nu-si saluta nici macar colegii.

 3. 403 Forbidden

  Studiile de gen nu se referă la prostovăniile înșirate de acest ins!

 4. Anonim

  Acest personaj BLOCHEAZA toate persoanele care indraznesc sa ii adreseze o intrebare sau sa il critice cu privire la faptul ca a abandonat Salajul acum 4 ani, plecand la Cluj, dupa ce a fost ales senator. Un caracter de neam prost, un obosit incompetent, trimis de prin america sa faca interese si sa dea lectii de democratie. Frumoasa lectie, in primul mandat. Dupa ce a fost ales, s-a carat in judetul vecin si nimeni nu a auzit NICI MACAR O DATA de el in salaj. Nu are niciun proiect legislativ mai de Doamne ajuta (pe el il precupa identitatea de gen a copiilor, asta il doare) in rest zero activitate pe salariu de 150 de milioane, diurna de alte 70 de milioane cazare platita si pensie speciala. Poftiti la vot si alegeti-l din nou, ca dupa patru ani a umplut ziarele si facebookul cu fața lui, poate i-o mai prosti inca o data pe salajeni. daca in continuare alegem astfel de gunoaie, ne meritam soarta de judet abandonat, in care toti cei trimisi la Bucuresti UITA de noi si ne abandoneaza dupa ce se vad din nou cu un mandat in brate. mergeti la vot si dati-le o lectie sa o tina minte toata viata. Si sa se intoarca acolo de unde au venit sa ne toace banii si sa ne pacaleasca! Sa te mandresti cu un asemenea proiect legislativ prin care decizi tu care ce sa faca? Cine dracu esti? Lasa ca vine 6 decembrie…

 5. Anonim

  Un îngâmfat și un înfumurat!!! Vreau să cred că nu o să-l votați!!!

 6. Anonim

  Nu a făcut absolut nimic ptr județul Sălaj, inafara de a-și angaja rudele in funcții și posturi cheie!!!

 7. Anonim

  Oare bea ca Băsescu?

 8. Anonim

  Exact unde arati cu degetul te trimitem: afara! Out! Ne ati mintit si cand v ati vazut parlamentari alesi cu 3000 de voturi ati ras de noi si ati plecat. Cum mai poti avea asemenea tupeu sa ceri ca tiganul pe strada? Cine te mai voteaza? Ati umplut tara de mizerie si incompetenta. Hai pa.

 9. Anonim

  Vasile….. azi esti fata sau baiat ? te intreb sincer .A-i doua carti de identitate ?

Leave a Comment