Şeful de la Transurbis se vede secretar de stat

Cu o săptămână înainte de debarcarea din Transurbis, Ionel Mureşan, directorul operatorului de transport în comun, visează la un fotoliu călduţ într-un minister, indiferent care-o fi ăla, că doar nu degeaba “sunt un economist bun. Şi, în plus, nu se ştie niciodată”.

Mandatul de director al lui Mureşan a fost semnat pe patru ani, perioadă ce expiră în 26 octombrie. După această dată, deşi epuizat de munca depusă la Transurbis, Ionel Mureşan se va dedica întru totul campaniei electorale, pentru că, susţine el, “am fost desemnat mandatarul financiar al USL”. În ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora este candidatul preferat în cursa pentru şefia Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Mureşan susţine că “este prematur să mă pronunţ ce se va întâmpla. Ţinând cont că am fost desemnat mandatar financiar, legea îmi interzice să fiu şi funcţionar public. Vom vedea după alegeri ce se va întâmpla”.

Directorul spune că nu este interesat de un nou mandat de director al operatorului de transport în comun, pe motiv că i-au ajuns cei patru ani în care a activat în cadrul societăţii. “A fost foarte obositor. Eu sunt cel care a pus Transurbisul pe picioare, am adus firma într-un echilibru financiar. Mi-a ajuns”, menţionează Mureşan, optimist în ceea ce priveşte viitorul său profesional.

16 Thoughts to “Şeful de la Transurbis se vede secretar de stat”

  1. oare

    nu te lauda ,ca te lauzi degeaba.

  2. Anonim

    poate are oglinda facuta la comanda!!

  3. Anonim

    nu spune nimic de controlul Curtii de Conturi?

  4. Anonim

    specialistii USL
    morr de ras

  5. Anonim

    cica merge la AJOFM director

  6. Anonim

    Un om fără caracter, plin de ura si razbunare. Un om de nimic. Un zero propulsat de Capalnasiu si gasca lui pe criterii de contabilitate, nu de competenta.

  7. anonim

    Nu i-a ajuns cat a furat la TRANSURBIS, acum vrea sa fure si statul.Un om fara scrupule,fara bun simt si un mare mincinos.

  8. Anonim

    Aista o furat si pa ma-sa! Numa cine nu-l cunoaște nu stie ce hot ordinar ii. Sa aibă noroc numa după cat merita. Scursura pa doua picioare care esti tu!

  9. Anonim

    Revine fostul director….

  10. vasilica ioan

    dr.gen 10;dr teh 1

  11. X.X

    altceva nu se mai vede? macar cum arata…….!!!!!!!! nici nu are mutra de director
    in Uganda …. daca vrea este un post liber…..
    Nesimtiti de comunisi ( USL + PNL ) , nu va duce capul sa faceti mai nimic , dar vreti sa va vedeti cu cururile pe scaune de sefi
    Nu stiti ca pentru niste posturi de felul acesta trebuie sa si muncesti………?????????

  12. Mitica de la Fetindia

    Mai degraba ai pus Transurbisul la picioarele cuiva. Daca ne spuneai ca l-ai pus pe roti, poate ne mai gandeam daca te credem, asa….

  13. Anonim

    cu mutra lui de bidon turtit fost securist incompetent mai treci si la munca fiindca arbeit macht frei

  14. Anonim

    Au ajuns secretari de stat si ministri in Romania ultimilor 23 ani aomeni mult mai prosti,inculti slab pregatiti cum vreti sa le spuneti decat Muresan asta.

  15. Anonim

    N-a furat la Transurbis cat a furat la Commer S.A.,toate firmele de casa cu manageri cu tot sunt promovate de Capalnasiu doar vine urmatoarea legislatura.

Leave a Comment