Schimbare la conducerea ANSVSA, Csutak-Nagy László – noul vicepreşedinte

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) are începând de vineri, 1 august, un nou vicepreşedinte. Este vorba despre Csutak-Nagy László, fost director coordonator adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj. Decizia de numire în această funcţie, la rang de secretar de stat, a sălăjeanului Csutak-Nagy László, a fost semnată în prima zi a lunii august 2014 de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial al României.
Csutak-Nagy László s-a născut în anul 1959 a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară a Institutului Agronomic din Cluj-Napoca. Din decembrie 2006 până în aprilie 2009, şi în perioada aprilie 2010 – mai 2012, medicul veterinar a mai îndeplinit funcţia de secretar de stat şi vicepreşedinte al ANSVSA, iar din 2012 până în prezent, acesta a ocupat postul de director coordonator adjunct al DSVSA Sălaj.
Ultima zi de muncă a lui Csutak-Nagy László la DSVSA Sălaj a fost luni, 4 august, zi în care medicul veterinar şi-a făcut lichidarea. „Astăzi, sunt încă la birou la DSVSA Sălaj, unde voi încheia activitatea, iar începând de mâine, 5 august voi prelua noul post la ANSVSA. Numirea mea a fost făcută de premierul Ponta şi publicată în Monitorul Oficial, vineri. Am mai ocupat această funcţie în perioada 2006-2009 şi în perioada 2010-2012”, a declarat secretarul de stat – susţinut de organizaţia UDMR Sălaj. Fostul secretar de stat al ANSVSA, Marian Pinţur, este din judeţul Teleorman şi a fost susţinut politic de PNL.

One Thought to “Schimbare la conducerea ANSVSA, Csutak-Nagy László – noul vicepreşedinte”

  1. Anonim

    Nu Erzsi,ci Gigi,asa era cunoscuta la Integrata.Ce ziceti?Mint?

Leave a Comment