Sălajul în care se poate – Guvernul PNL a semnat contractul pentru șoseaua ocolitoare a Zalăului

“Povestea centurii Zalăului vorbește de la sine despre cum Sălajul n-a însemnat mai nimic pentru PSD în toți acești ani în care au condus județul și au avut și guvernarea. PNL arată că se poate și că Sălajul are un cu totul alt statut de-acum înainte. Dacă îmi spunea cineva în 2010 că trebuie să mai treacă încă 10 ani până să se mai întâmple ceva cu centura Zalăului nu l-aș fi crezut. Demersurile recente ale domnului Bode arată că pentru Guvernarea PNL sălăjenii contează. Guvernul liberal acordă importanța necesară Sălajului după atâția ani de uitare. Iată că se poate, deși mulți nu mai sperau. Cu o echipă Guvern- Președinte de CJ – Primar vom putea face și mai multe pentru sălăjeni după locale”, declară Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL Sălaj la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.
Potrivit declarațiilor lui Lucian Bode, președinte al PNL Sălaj și ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, proiectul Variantei ocolitoare a Municipiului Zalău -etapa 2 a ajuns prin semnarea contractului de proiectare și execuție într-un punct ireversibil din care se intră în linie dreaptă spre etapa de execuție. Semnarea contractului a avut loc vineri, 31 iulie 2020, la Zalău.
“Acest proiect este mult așteptat atât de către sălăjeni, dar și de către toți cei care tranzitează zona, parcursul său fiind unul care a întâmpinat de-a lungul procesului de atribuire sincope, din cauza blocajelor și bălbelor administrative.
Mă bucur că în cele din urmă s-a ajuns în acest punct, de aceea îmi doresc ca implementarea acestui proiect să fie un demers serios și profesionist.
Mesajul meu pentru antreprenori a fost unul ferm, în sensul respectării de către aceștia a termenilor contractuali- 6 luni proiectare și 24 luni execuție- iar în ceea ce privește parteneriatul cu CNAIR, acesta trebuie să fie unul constructiv, orientat spre eficiență și identificarea celor mai bune și rapide soluții în cazul unor eventuale blocaje.
Din partea Guvernului Orban există susținere pentru toate proiectele de infrastructură de transport, dezvoltarea acestui domeniu fiind cheia relansării economice a României în următorii 10 ani”, a arătat Lucian Bode.
(P)

10 Thoughts to “Sălajul în care se poate – Guvernul PNL a semnat contractul pentru șoseaua ocolitoare a Zalăului”

 1. Anonim

  foarte bine as trebuie. Sper sa se si termine o data cu nebunia asta…… nu de alta dar Dancila a promis si ea

 2. Anonim

  Sa nu uitați ca actuali PNL-isti, foști PD-L-isti ne-au lasat fara drumul de centura!!! Nu o să-l termine nici de data asta!!! Uitati-va la zâmbetele lor de tâmpiti de pe benerele cu care au împânzit orașul!!! Niste nemernici!!!

 3. Anonim

  Una dintre companiile gestionate direct de Partidul Comunist Chinez, acuzată de corupție și de lucrări neconforme în mai multe țări, pătrunde în România

  Parteneriatul dintre o firmă românească, ieșită recent din insolvență, și o controversată companie de stat chineză, prima, cu trei angajați, a doua, cu niciunul, a fost anunțat de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, constructor al șoselei de centură a orașului Zalău.

 4. Anonim

  Ne promit marea cu sarea ptr ca urmeaza alegerile!!! O sa vedeți dupa alegeri daca acești tâmpiti mai fac ceva!!! Adica o sa faca….ptr ei!!! Sa-i bată bunul Dumnezeu de farisei conduși de un Iuda in persoana lui Sica Mandolin( Orbán)!!!!

 5. Anonim

  9 07 cu 11 14 unul si acelasi postac rosu ,ala cu #vrem dezbatere!Cere-te afara ca faci numai deservicii PSD ului care te plateste.

 6. Anonim

  Bla, bla, bla, bla…şi la final un are FÂSSSSSSS. Centura nu va fi gata nici în zede ani.

 7. Anonim

  Si apropo: Sunt apolitic!!!

 8. Anonim

  Ce titlu de rahat (romanesc) la ciumatii cacanii ?! „Salajul in care se poate ” . Urmeaza o mare intrebare CE si un si mai mare raspuns NIMIC CONCRET PENTRU OAMENI !! Doar lozinci , minciuni gogonate , promisiuni de nu incap in Univers , toate pentru un „viitor luminos „. Daca s-a semnat contractul pentru centura orasului , inseamna ca nici urmasii urmasilor nostri nu vor circula pe ea , darmite prin tunelul pe sub Meses ??!!!. Cu cei doi Pacala si Tandala ai politicii salajene ( lautarul Dinu Iancu si marele IT-ist Iordache ) veti atinge cele mai inalte culmi ale penibilului ! „Succesuri ” !!

 9. Anonim

  Mai apoliticule dobitoc de la 13 19 si 13 21-de ce nu o gatat-o Ciuntul pesedeu centura ca doar din 2016 pana in noiembrie 2019 ati fost la putere si guvernare ?Dar desigur Psdracnea al vostru a avut alte prioritati ,nu ale poporului roman,respectiv ale zalauanilor.Asa ca ciocul mic si joc de glezne ,”APOLITICULE”.

 10. Anonim

  No iara ai aparut psihopatule ciumat rosu de la 14:29 ?Ti-am mai spus-o ,Socola sau Sapoca?ca acolo ii de tine.

Leave a Comment