Romeo Sârca părăseşte şefia AJOFM Sălaj

Astăzi este ultima zi a lui Romeo Sârca la şefia Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, fotoliul său urmând să fie preluat de Ionel Mureşan, fost director al societăţii Transurbis şi ulterior consilier la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă Persoane din cadrul Primăriei Zalău
La final de mandat, Romeo Sârca a declarat că, deocamdată, va rămâne în cadrul AJOFM Sălaj, la serviciul Monitorizare programe din fonduri europene. “Dacă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă îşi va respecta propunerea pe care mi-a făcut-o, voi rămâne, cel puţin pentru o perioadă, în cadrul instituţiei. Ulterior, în funcţie de cum vor decurge lucrurile, dar şi de ofertele pe care le voi primi, mă voi decide dacă rămân să lucrez aici sau voi merge în mediul privat”, a declarat Romeo Sârca.
Acesta a fost chemat la Bucureşti, luna trecută, pentru a i se comunica faptul că mandatul său se va încheia în 15 februarie, însă “doar din punct de vedere politic”, după cum a ţinut să precizeze directorul. Romeo Sârca a spus că înţelege schimbarea, întrucât şi el a venit tot politic la conducerea instituţiei. De asemenea, Sârca a spus că pleacă din postul de director fără regrete, dat fiind că şi-a dat tot interesul şi şi-a îndeplinit toate obiectivele propuse, respectiv creşterea vizibilităţii AJOFM Sălaj, creşterea transparenţei şi atragerea de bani europeni în judeţ.
El a fost numit director în 2009, beneficiind de sprijinul politic al democrat-liberalilor, în timp ce Ionel Mureşan, care îi va lua locul, este este susţinut de către PNL Sălaj.

Alte articole

4 Thoughts to “Romeo Sârca părăseşte şefia AJOFM Sălaj”

 1. Anonim

  javre politice, nenorocitilor

 2. cetateanul de rand

  Pacat ca a fost demis un director competent cu multe realizari profesionale si a ramas d-nul Pura
  care nu stie sa faca altceva decat bisnis cu masini in cadrul Agentiei.
  Frumos,traiasca USL

 3. Anonim

  Cetatene de rand ,nu prea esti de rand din moment ce esti un pupincurist care iata ai ramas fara proptea ! Si te-ai dus mandra minune s-a murit iubirea noastra ….albastra.

 4. Sorin

  Vine in schimb Muresan care ar f*** pe masa pt bani.
  Unu care si lasat nevasta si copilu pt o c***!

Leave a Comment