Răzvan Silaghi, ales preşedinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali

La doar 25 ani, Răzvan Silaghi, preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL) Sălaj, a fost ales sâmbătă, 18 mai, în cadrul Congresului Naţional al TNL, în funcţiile de preşedinte al Clubulului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL), dar şi vicepreşedinte al Biroului Politic Naţional. Din conducerea COATL va mai face parte și Cristian Hodiș, un tânăr liberal din Zalău.
COATL a fost înfiinţat ca răspuns la necesitatea de susţinere a tinerilor întreprinzători şi antreprenori români. Activitatea oficială a Clubului a început în noiembrie 2011, data înfiinţării şi prima sedinţă oficială a avut loc la Cluj Napoca. „Prin membrii săi, Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali se constituie într-o structură reprezentativă a mediului de afaceri din România, reunind experienţe şi problematici economice diverse din domenii diverse. La şedinţele Clubului se dezbat proiecte de legi şi hotărâri de Guvern, în urma cărora se elaborează propuneri concrete pentru perfecţionarea acestora; se organizează întruniri comune cu reprezentanţii administratiei centrale. Permanent are loc schimbul informaţiei comercial-economice, prezentarea firmelor şi mărfurilor, interacţionarea între membrii clubului fiind o componentă importantă a activităţii noastre. Pentru membrii clubului, şi nu numai, se vor organiza întâlniri tematice şi seminarii pentru a dezvolta cunoştinţele tinerilor oameni de afaceri în domenii ca: finanţe-bănci sau absorţia fondurilor europene”, a declarat Răzvan Silaghi.
Tot sâmbătă, în cadrul Congresului Naţional al TNL, tinerii liberali sălăjeni Laura Istran şi Ionuţ Crişan au fost validaţi ca membri în Biroul Politic Naţional, respectiv în Biroul Naţional al TNL Rural.

Alte articole

22 Thoughts to “Răzvan Silaghi, ales preşedinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali”

 1. MARIUCA

  SARACU , MARE OM DE AFACERI , ANGAJAT LA PRIMARIA ZALAU SI CU LOCUINTA ANL IN CEI CARE AU PRIMIT ILEGAL

 2. cei care scrieti asa, va mancati si mizeria de sub unghii. frustrati si invidiosi, asta sunteti.
  bravo, razvi!

 3. Anonim

  ba, cum sa aiba apartament anl, asta are o ditamai vila in simleu si spalatorie, sunt tineri care n-au nimic si asta are apt anl???
  rahat de tara

 4. Anonim

  Apartament ANL ?? Asta ii ultima barfa :))))) prosti sunteti :)))

 5. andrei

  Are locuinta anl intrebati pe onorica abrudan care sunt cei cinci care au obtinut ilegal anl

 6. Anonim

  POATE SILAGHI NE EXPLICA SI NOUA, MURITORILOR, PRIN CE METODE S-A ANGAJAT LA PRIMARIA ZALAU!!!!

 7. de ce sunt oare atatia muritori invididiosi si ciudosi?

 8. jfkvx

  Felicitari Razvan !

 9. Anca

  mult succes tuturor

 10. Flori

  felicitari laura

 11. Anonim

  Va felicit pe toti!

 12. Anonim

  consilierul primarului de municipiu cu liceul terminat.Bravo!

 13. Contrariat !

  De ce se face un articol asa elaborios despre nimic ? Ma refer la aceasta organizatie care nu inseamna nimic pentru cetateanul de rand ,sau este vorba de linguselile caracteristico-ziaristice din presa salajeana?

 14. Anonim

  doi ciumeti silaghi si istran, doi pupincuristi au ajuns sa linga blide cu ceva prin ele. liberali din salaj, ati ajuns de rasul lumii

 15. pt cel de la 10,25
  probabil ai vazut tu cand cei doi au pupat in c… pe cine sti tu, sau au linsceva si ai probe, ca altfel este calomnie si poti plati pt asta.

 16. Anonim

  ciumetii astia doi, mari liberali, care acuza de calomnie pe un anonim sa demonstreze cum au ajuns in penele si ce au facut pentru partid, si laura cu gaura (nelipsita de la toate meciurile baietilor de la volei, sac/pac) si hobbitul asta care inca mai are cas la gura dar e bagator de seama prin primaria zalau. in locul lor m-as baga intr-o oala si mi-as turna si cenusa in cap. dar asta e politica primarului din zalau, sa fie inconjurat de ciumeti, inca de tineri (pe langa el mai sunt si altii, unul dintre ei e maghiu, un carator de mape care habar n-are pe ce lume se afla).

 17. bai, cum faceti spume la gura! mai rau ca epilepticii.
  rau va mai roade ciuda. rau.
  daca stati si va roadeti unghiile in timp ce scrieti mizerii, cu ce sunteti mai buni decat ei?
  cu ceee????
  daca sunteti asa grozavi, nu va coborati la nivelul altora, nuu?
  mizerabili.

 18. Anonim

  Felicitari, Razvan! Sper sa ajungi acolo unde iti doresti! Mult succes!

 19. Anonim

  cum stai silaghi cu rosul unghiilor?

 20. Anonim

  daca e vorba despre oameni de afaceri ca si cele promovate de manuela si de d-l silaghi atunci vai noua,ca astia numai gauri au dat pe unde au fost-vezi suplacul de barcau ,spitalul orasenesc simleu sau fostul IGO,sau doamna din Pericei care si-a luat zilele din cauza lor

 21. Anonim

  de ce nu dati comentariul sau a-ti mancat si voi spurcat

Leave a Comment