Trei deputați sălăjeni mai rămân un mandat

După numărătoarea voturilor exprimate duminică, la alegerile parlamentare, în județul Sălaj, un lucru este cert: Iuliu Nosa (PSD), Lucian Bode (PNL) și Seres Denes (UDMR) rămân deputați. Cel de-al patrulea membru în Camera Deputaților, ce-i revine Sălajului, îl vom afla în urma procesului de redistribuire.
Pentru că la Senat niciun candidat nu a obținut numărul necesar de voturi pentru a obține un mandat direct, și în acest caz, „calculatorul” urmează să decidă numele celor doi viitori senatori sălăjeni. Vom reveni.

7 Thoughts to “Trei deputați sălăjeni mai rămân un mandat”

  1. Victor

    Mai prostii prostilor din asa zisul PNL. Daca ati avea macar un neuron functional, ati pricepe realitatea si v-ati adapta la ea. Cum ati putut face atatea prostii si sa mai asteptati voturi ? V-ati contopit cu basistii care in 2010 au redus veniturile romanilor cu aproape 50%, dupa ce in 2012 v-ati aliat cu PSD-ul impotriva basistilor, peste noapte ati trecut de la liberalii europeni la populari, v-ati „ales” niste conducatori de paie, niste hahalere(de sus pana jos), v-ati lasat condusi(ca oile spre abator) de o tzoapa/matracuca/nesimtita care speria copiii din blocuri, ati avut o campanie de ca.at, ati mizat pe o martoaga moarta(Csollas bacsi) etc etc. Cum puteti fi atat de tampiti ?? Ce bine ca poprul v-a citit si v-a trimis la locul vostru- sa lingeti sanatosi,ordinarilor. Q.E.D.

  2. Anonim

    Pe veci, întru slava nimicului şi a indiferenţei. Multe succesuri!

  3. Anonim

    Tati tri neo-comunisti

  4. Tăunu

    Leprele ăstea şi-au tras pensii speciale. O masă de manevră, de 10 % din electorat, i-a reales. Noi nu avem nevoie de acest regim corupt, al bogătanilor !

  5. .

    DENES bacsy ai 8 mandate cu acesta mai vrei unul? apropo inainte de alegeri l-am intalnit pe strada, mergea vorbind singur pe cuvantul meu acest om ne va reprezenta cu mult succes judetul eu unul sunt ferm convins somn usor denes bacsy punct. NU mai am nimic de spus.

  6. .

    INAINTE tovarasi va dorim MULTE: SUCCESURI” intru propasirea salajenilor ajunsi la conducere multumim partidului (liberal) ca a ales spuma salajului asa sa va ajute DUMNEZEU

Leave a Comment