Radu Căpîlnaşiu vrea schimbarea Danielei Coţa

Întrebat despre posibila schimbare din funcţie a viceprimarului municipiului Zalău, Daniela Coţa, primarul Radu Căpîlnaşiu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că acest lucru se poate face doar la solicitarea consilierilor municipali, care au şi numit-o în această poziţie. Însă, peste toate acestea, primarul mărturiseşte că îşi însuşeşte şi, mai mult, susţine o astfel de decizie, în condiţiile în care Daniela Coţa nu ar fi fost de acord, în mai multe rânduri, cu deciziile luate de executivul din care şi ea face parte. „Rămâne la latitudinea consilierilor să schimbe sau nu viceprimarul, însă eu susţin si îmi însuşesc această decizie”, a conchis primarul.
Menţionăm că Daniela Coţa nu a putut fi contactată pentru a obţine, şi din partea ei, un punct de vedere oficial cu privire la prezumtiva sa schimbare din funcţie.
Printre cei care se vehiculează că ar fi posibil să o înlocuiască pe Daniela Coţa în executivul Primăriei Zalău se numără şi consilierul local Claudiu Bârsan, preşedintele PDL Zalău.

12 Thoughts to “Radu Căpîlnaşiu vrea schimbarea Danielei Coţa”

  1. Anonim

    Nu se va intimpla asa zisa schimbare deoarece Capilnasiu nu-i instare si nu poate sa zica caci are controlul cel putin la consilierii PNL dar la restul….

  2. Anonim

    Radule retrageti acea gindire caci o sa te ingroape aceasta doamna si nu stiu cine va plinge mai tare ea sau tu………..

  3. Anonim

    nu ea ci seful ei de parti il ingroapa

  4. Mielu'

    trebuia schimba de mult
    e …………… rau tanti asta

    1. Anonim

      buna reu? vai ce preferinte ai!

  5. Anonim

    O motivatie inepta -specifica lui capalnasiu-pentru schimbarea lui Cota. Acum o luna a declarant Primarul ca I-a restrins atributiile din executive ale madamei ca prea isi baga nasul peste tot. Pai acuma ,ma Radule daca in executive nu o intreba nimeni, si in consiliu ii ceri votul ca si consiliera NU CREZI ca trebuie sa stie ce voteaza? Problema e in capul tau ma Radule!

  6. Anonim

    mai nou cacalnasiului ii plac baietii tineri si frumosi, absolventi de nimica, si fara minte in cap ………..vezi razvan silviu, ca mai nou se iubesc si se plac pe facebook………………..

  7. Ion

    NOI ZALAUANII, NE BUCURAM DAR SA SE INTAMPLE ODATA.

  8. alin

    Pnl-ul se simte amenintat de cota? Cred ca cel mai puternic viceprimar din 90 incoace, si probabil viitor primar

  9. alin

    Cum adica nu este deacord cu executivul? Adica nu are dreptul la opinie si trebuie sa fie de acord cu toate deciziile indiferet daca sunt sau nu bune

  10. Anonim

    Sa vina altul ca sta de prea mult timp acolo !!!

  11. Anonim

    tare de treaba ii domna asta numai ia are chioscuri in zalau trebuie sa ii multumim ca a avut o mare contributie la daramarea celorlalte chioscuri adica a concurentei ( mentalitate comunista)

Leave a Comment