Alte articole

10 Thoughts to “Radio Transilvania – Rotisorul Politic. Invitat: Otto Haller, vicepreşedinte PNL Zalău”

 1. Anonim

  Ba Haller te-am ajutat in campania de la locale din 2012 si tu acum nici nu-mi raspunzi la salut. Lasand la o parte faptul ca nu m-ai platit, cum imi ceri astazi votul? <> ai zis tu pe atunci, fapt ce spune totul despre tine!

  1. Anonim

   Ba Haller te-am ajutat in campania de la locale din 2012 si tu acum nici nu-mi raspunzi la salut. Lasand la o parte faptul ca nu m-ai platit, cum imi ceri astazi votul? …Eu trebuie sa-mi platesc leasingul la masina mai intai, apoi sa platesc salariile angajatilor, problemele mele-s mai importante decat a lor…. ai zis tu pe atunci, fapt ce spune totul despre tine!

 2. Anonim

  minutul 3:00 ,,astazi este precar sa va spun” Precar? in contextul asta? Serios?
  In 2012 cu un partid, acum cu altul, functii, candidaturi, vocabular extrem de sarac, fraze fanteziste exprimate impersonal ,, sa aducem Romania pe primele locuri in Europa etc” lipsite de orice credibilitate.
  Nimic, nimic, nimic…
  Si el e cel ce se afiseaza sfidator in Porsche in contrast dramatic cu locuitori amarati din oras.
  Am inteles…

 3. Anonim

  Rautaciosilor!Omul a realizat ceva la viata lui

 4. Anonim

  in sfarsit o tinara speranta prezentat de PNL! o sa ma duc la vot pentru acest

 5. Anonim

  nu sunt rautacios, dar ti se pare tie ca omul cunoaste stiinte politice, administratie publica, crezi ca are un limbaj adecvat sau ca are forta de reprezentare? In afara de niste fraze anoste pline de clisee, pe care si un copil de clasa 8-a le-ar sti insira, nu convinge in nici un fel. Nu demosntreaza nimic. Dar asa sunt obiceiurile aici, toti fac politica, canteret de muzica populara, preoti, nu conteaza.. functie sa fie…Daca i-ai pune sa-ti enumere 2 carti de politologie, i-ai da pe spate. Interviurile astea sunt fix tranta, discutii enervant de politicoase, pt fete mari, n-are rost..

 6. Anonim

  Cică „rotisor”… Rotisorul ..liiii…

 7. Cristi

  Da-va draq cu politica voastra! Sa crapati in chinuri!

 8. Anonim

  D.-le doctor ce cauti in acest partid???? ai uitat ce a facut din tara asta tradatorul de neam si tara Basescu??? eu in locul dvs..as intra in pamant de rusine macar .aveti amabilitatea si sunati retragerea

 9. Anonim

  Foarte slab, vorbește și dezlînat și în clișee și „prea ca la țară”! Domnul a lucrat înainte de ’89 ca activist PCR la o fermă zootehnică?

Leave a Comment