PSD și Victor Ponta mint pensionarii din Sălaj cu ajutorul Poștei Române

Campania electorală a lui Victor Ponta se bazează din ce în ce mai mult pe dezinformare și înșelarea alegătorilor. Victor Ponta și portavocile sale mint cu nerușinare încercând să-i sperie pe oameni că, odată ajuns președinte, Klaus Iohannis va gira tăieri de pensii și salarii.

Astfel de practici demne de sistemul de propagandă bolșevic sunt folosite de pesediști și în județul Sălaj. În cursul zilei de vineri, 17 octombrie, mai multe persoane din comuna Ip ne-au sesizat că pliante cu acest mesaj mincinos au fost împărțite de lucrători ai Poștei Române pensionarilor din această localitate (vezi foto atașat).

Este extrem de grav că PSD se folosește de o instituție de stat, Poșta Română, ai cărei angajați sunt obligați ca, odată cu pensia, să le distribuie persoanelor vârstnice și pliante cu aceste informații false.

Teama PSD și a lui Victor Ponta de a pierde alegerile îi determine să angreneze în lupta împotriva candidatului ACL instituții ale statului.

Acest nou atac josnic, practicat și în județul Sălaj, nu are nicio acoperire. Programul prezidențiabilului ACL nu conține nicio referire la scăderi de venituri pentru români. Dimpotrivă, viziunea lui Klaus Iohannis se bazează pe dezvoltarea economiei pentru a atinge acel nivel de performanță care să permită creșterea nivelului de trai și mărirea veniturilor pentru toți românii, fie că sunt salariați sau pensionari.

De altfel, în ceea ce privește sistemul de pensii, reformarea și punerea acestuia pe baze sustenabile este una dintre prioritățile programului prezidențiabilului ACL.

Mai mult decât atât, Klaus Iohannis a declarat public că, în calitate de președinte, nu va promulga nicio lege prin care se taie salarii sau pensii. Obiectivul declarat al prezidențiabilului ACL este, dimpotrivă, mărirea veniturilor românilor, ca urmare a performanțelor economice care vor apărea prin impunerea unor politici liberale. Refacerea unei adevărate clase de mijloc, susținerea investițiilor, scăderea birocrației sunt parte fundamentală a viziunii sale pentru România.

Drept urmare, îi cerem lui Victor Ponta și tuturor liderilor PSD să pună punct acestei campanii mârșave, cu mesaje mincinoase. Este iresponsabil și cinic să te folosești de temerile persoanelor vârstnice pentru a-ți ataca adversarul politic.

PAUL MAGHIU – secretar coordonator PNL SĂLAJ
(P)

Alte articole

11 Thoughts to “PSD și Victor Ponta mint pensionarii din Sălaj cu ajutorul Poștei Române”

 1. Anonim

  BINE MAI MAGHIULE NU TE-AI AFLAT SA VORBESTI DE PRACTICI BOSLSEVISTE? MAI BINE SPUNE-NE CUM TE-AI ANGAJAT LA PRIMARIE!

 2. Anonim

  eu stiu ca Maghiu nu e angajat la
  primarie

 3. Zălăuan

  Lupta trebuie dusă împotriva pensiilor speciale, ălea neruşinate şi sfidătoare, care scandalizează o ţară.
  Să nu ne angrenăm în diversiuni, niciun candidat nu a promis tăierea pensiilor speciale.
  Niciun candidat nu promis desfiinţarea cotei unice de impozitare, favorabole bogătaşilor !

 4. Anonim

  Rușine PSD !!!!!

 5. Morarilor

  Astia is niste curve bătrâne, ajung sa faca si acest gen de lucruri. Oricum nu au nici o șansa. Jegul de PONTa , daaaa jegullll de PONtaaaaaa

 6. Morarilor

  Ponta Ponta lasaaaaaaaaa – neeeeeeeeeeee , da lasaaaaa-ne !

 7. mergem la vot

  Este usor de inteles pentru orice om intreg la cap ca in acest moment Ponta este cea mai grava alegere a romanilor. Vedeti la televisor cum cad capetele celor care conduc PSD. E usor de inteles ca PSD are cei mai multi corupti. Clar ca si celelalte pardide nu sunt biserica dar totusi parca in PSD este crima. Nu imi place Basescu dar pot sa spun cu mana pe inima ca apreciez ce face, chiar in al 12 lea ceas. sa infunde cat mai multi ….. Spor si speram sa fie locuri suficiente in puscarie. pentru toti nemernici care doresc oprirea progresului pentru Romania. Dupa ce s-au lafait in lux e timpul sa stea pe saltea in celula !!!!

 8. Cotut

  De ce nu afisati toate comentariile pupincurisilor de PSD?!

 9. Anonim

  magazin salajean un zir basist nici nu -l mai citesc niciodata pa

Leave a Comment