PSD câştigă din nou la Fildu de Jos

Nicolae Marin Albert, candidatul PSD pentru Primăria Fildu de Jos, a câştigat fotoliul de edil. Acesta a primit 322 din totalul celor 858 de voturi valabil exprimate, la distanţă de doar 21 de voturi de următorul clasat, candidatul PNL, Florin Daniel Răcăşan. Ceilalţi doi aspiranţi la funcţia de primar în Fidu, Viorel Antal (PMP) şi Mircea Ioan Bălaş (ALDE), au obţinut 199, respectiv 36 de voturi.
În vârstă de 45 de ani, proaspătul ales local este de meserie electromecanic şi se ocupă de administrarea unei firme.
Fildu de Jos a fost singura unitatea administrativ-teritorială din judeţ în care au fost organizate duminică, 11 iunie, alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar. Acest fotoliu era vacant din toamna anului trecut, când fostul edil, social-democratul Ioan Mangău, a decedat. Din cei 1.061 de alegători din liste, au trecut pe la urne, potrivit datelor publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, 865 de persoane, prezenţa la vot atingând, astfel, 81,53 la sută, cea mai bună din întreaga ţară. La nivel naţional au trecut pe la urne doar 33,04% dintre cetăţenii cu drept de vot.

Alte articole

9 Thoughts to “PSD câştigă din nou la Fildu de Jos”

 1. Anonim

  100 000 000 impartit la 36! laurentiu si doctor

 2. Anonim

  a pierdut como?

 3. Como nu te lasa! Cere sa se repete alegerile.

 4. Anonim

  pe Ioan Mangău l-au bagat in mormant concluziile controalelor facute de Curtea de conturi !

 5. dani

  Felicitări! Un om de cuvant și cu caracter. O sa facă treaba buna acolo, sunt convins!

 6. Felicitari Nicu !!! Bafta si multe realizari!!!

 7. Anonim

  felicitari Nicu! Doamnea ajuta. un om cu valori morale , bun simt …. si de buna credinta! restu… sunt povesti. asteptam fapte care o sa confirme votul fildanilor. PSD a castigat prin decenta la Fildu!

 8. Anonim

  Un om deosebit. Felicitari! Si mult succes!

 9. Anonim

  E imposibil ca PSD-ul sa mai castige ceva, in fata marelui PNL, care se Busoiaza din greu si a PMP-ului condus de unicul Como. Va rog sa va reveniti si sa scrieti adevarul.

Leave a Comment