Programul de guvernare AUR, lansat la Zalău

Liderii AUR au fost prezenți astăzi la Zalău pentru lansarea programului de guvernare al formațiunii politice. Președintele AUR – George Simion, președintele CNC AUR – Claudiu Târziu, coordonatoarea AUR – Ramona-Ioana Bruynseels, coordonatorul Organizației AUR Sălaj – Adrian Buda, europarlamentarul Cristian Terheș și profesorul Avram Fițiu au alcătuit lista principală de lideri politici AUR care au fost prezenți la reuniunea desfășurată în sala Transilvania din Zalău în prezența a sute de membri și simpatizanți.

În deschiderea evenimentului, Ramona-Ioana Bruynseels le-a reamintit celor prezenți că AUR s-a născut din nevoia unei alternative la clasa politică, la partidele care guvernează România de peste 30 de ani și de care românii s-au săturat. În discursul său, reprezentanta AUR a arătat că partidele politice aflate de-a lungul deceniilor la guvernare și-au demonstrat incompetența, iar multe dintre aceste formațiuni nu au făcut decât să lupte pentru propriile interese și nu în sprijinul României și românilor. Evenimentul a continuat cu declarația politică a liderului George Simion, care a arătat că unul dintre punctele de guvernare ale partidului pe care îl coordonează este dezvoltarea sistemelor de educație și sănătate, dar și eficientizarea instituțiilor publice și reducerea funcțiilor din structurile de conducere ale Guvernului României. Potrivit lui Simion, cheltuielile lunare cu numărul exagerat de mare de parlamentari, directori, consilieri personali din cabinetele politice și de instituții publice sunt uriașe în România.

Ce urmărește programul de guvernare AUR?

„Vrem o Românie suverană și reunită, puternică economic și competitivă, demnă și respectată, în care toți oamenii să poată munci și trăi mulțumiți, bucurându-se în siguranță și pace de roadele muncii lor. Vrem să fim o națiune solidară, sănătoasă și bine educată, așezată pe temelia tradiției și deschisă către viitor, capabilă să-și îndeplinească misiunea istorică într-o lume tot mai complexă și supusă diverselor tipuri de riscuri și amenințări. Vrem o Românie stabilă, care să devină lider economic regional. Noi dăm glas acestor năzuințe legitime și ne îndreptăm toate energia și inteligența pentru realizarea lor. Definim și suntem pregătiți să aplicăm acțiuni, măsuri și politici publice concrete în beneficiul tuturor compatrioților care așteaptă o altfel de politică față de cea a partidelor vechiului sistem corupt și birocratic, vinovate de trădarea intereselor vitale ale cetățenilor și ale țării. Suntem o alternativă reală la guvernările antinaționale instalate după 1989 și aspirăm să guvernăm România cu onestitate și dăruire, în beneficiul celor mulți. Binele comun și bunăstarea materială și spirituală a tuturor românilor sunt scopuri pe care le servim”, este un alt mesaj prezentat la reuniunea de la Zalău. În programul partidului se arată că scopul guvernării AUR, pentru următorii zece ani, este să ridice standardul de viață în România, să respingă tendințele de centralizare a deciziilor la nivelul Uniunii Europene, să crească gradual salariul minim brut până la 5.000 de lei, reducerea drastică a taxelor, reducerea presiunii asupra mediului de afaceri, simplificarea politicilor fiscale, deținerea de către statul român a pachetului majoritar de acțiuni la principalele companii din domeniul energetic, asigurarea securității energetice și reindustrializarea României, protejarea producătorilor autohtoni, oprirea declinului demografic, sănătatea națiunii, dezvoltarea educației, unitatea națională, eficientizarea administrației printr-un guvern simplu și un parlament cu maxim 300 de parlamentari, domnia legii, ocrotirea celor vulnerabili, dezvoltarea agriculturii și turismului, renașterea satului românesc și protejarea identității și a mediului natural al României.

(P)

M. S.

9 Thoughts to “Programul de guvernare AUR, lansat la Zalău”

  1. […] Liderii AUR au fost prezenți astăzi la Zalău pentru lansarea programului de guvernare al formațiunii politice. Președintele AUR – George Simion, președintele CNC AUR – Claudiu Târziu, coordonatoarea AUR – Ramona-Ioana Bruynseels, coordonatorul Organizației AUR Sălaj – Adrian Buda, europarlamentarul Cristian Terheș și profesorul Avram Fițiu au alcătuit lista principală de lideri politici AUR care au fost prezenți la reuniunea desfășurată în sala Transilvania din Zalău în prezența a sute de membri și simpatizanți. În deschiderea evenimentului, Ramona-Ioana Bruynseels le-a reamintit celor prezenți că AUR s-a născut din nevoia unei… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Suspect, din program lipsește lichidarea pensiilor speciale. Oare să aibă dreptate cârtitorii, AUR să aibă în spate statul paralel cu epoleți și pensii speciale ?

    1. Anonim

      Da asa este !

  3. […] Liderii AUR au fost prezenți astăzi la Zalău pentru lansarea programului de guvernare al formațiunii politice. Președintele AUR – George Simion, președintele CNC AUR – Claudiu Târziu, coordonatoarea AUR – Ramona-Ioana Bruynseels, coordonatorul Organizației AUR Sălaj – Adrian Buda, europarlamentarul Cristian Terheș și profesorul Avram Fițiu au alcătuit lista principală de lideri politici AUR care au fost prezenți la reuniunea desfășurată în sala Transilvania din Zalău în prezența a sute de membri și simpatizanți. În deschiderea evenimentului, Ramona-Ioana Bruynseels le-a reamintit celor prezenți că AUR s-a născut din nevoia unei…  » Mai multe detalii […]

  4. Dorina

    Bravo lor ! Ăștia merita și trebuie votați! Nu trădătorii și impostorii de pnli-sti foștii PD-L-ei sau PSD-isti , foștii fsn-isti !!!

  5. Flavia

    Nu poate fi mai rău la guvernare cu ăștia decât cu nemernicii care au guvernat 33 de ani și 6 luni!!

  6. Anonim

    Poate explica vreun AURolac din acesta ce înseamnă „reindustrializarea României”?

  7. Anonim

    de cind cu AUR si scandalurile lor cind vad steagul tricolor mi se face sila

    1. Anonim

      Ia bicarbonat.Altii n-avem.Decat aceiași pesedepenele minus udemere.Probabil usere ar fi mai bun,dar n-are priza la masele de falfabeti de genul celor care nu știu că Pământul este planetă.Așe c-om incerca și cu ăștia.Probabil c-om lua-o sus da’tot încercăm.Hai pa.

Leave a Comment