Președintele PSD Marcel Ciolacu a intrat în izolare după vizita la Zalău

Panică în conducerea PSD de la București, după ce trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi, zilele trecute, pozitivi la testul cu noul coronavirus. Liderul național al social-democraților a intrat și el în izolare, miercuri, urmând să primească rezultatul la primul test în cursul zilei de astăzi. Este posibil ca și alte persoane cu care Ciolacu a intrat în contact după ce a revenit în București, de la Zalău, să intre în izolare. Liderii PSD sălăjeni s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, peședintele partidului, la Zalău, într-o ultimă vizită a acestuia din campania electorală pentru alegerile locale. Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău Sergiu Panie și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive. Primul care s-a simțit rău a fost președintele CJ Sălaj, sâmbătă, apoi apoi au urmat ceilalți doi. Cu toții s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, în cadrul unei vizite  electorale în Zalău.

7 Thoughts to “Președintele PSD Marcel Ciolacu a intrat în izolare după vizita la Zalău”

 1. Anonim

  si toti acesti mandri sefi din PSD Salaj, sunt internati in spital si ca sa poata intra ei, in REZERVE, au fost externatii altii care erau inca testate pozitiv !!
  dar ce nu facem noi pt membri de vaza din PSD ? cei care spunei ca nu exista Covit si au sabotat cat au putut masurile anti-covet !!
  peste 14 PSD disti sunt internati, iar la Citadin, unde nevasta lui tiberiu marc a dus Covitul, este prapad !!
  dar poate ca asa Dumnezo ne arata ca exista si ne mai induceste un pic viata noastra a alegatorului

 2. Anonim

  D-na Elena Ceausescu-Citadin, mai sta pe functie? A imbolnavit tot personalul , de covid, dar si de nervi. Cum nu le mai ajunge unora puterea si averile! De parca ar lua cu ei ceva cand pleaca definitiv…

  1. Anonim

   a zubrat Tibi, o sa zboare si nevasta-sa de pe functii !sunt alte neveste de PSDisti care isi aseapta acolo randul !! nu e singura parasuta pusa sa conduca firma de casa a PSDului !!
   dar pana la urma totul depinde ca de obicei de UDMR, cu cine prefera sa raman in barca, ci el da mai multe functii membrilor de baza din UDMR

 3. Ionel

  Dar de salariatii de la Consiliul Judetean, focar de Covid, nu vorbeste nimeni ?
  Acolo s-a facut ancheta epidemiologica ?

 4. Anonim

  Dar la primărie,și primarul este pozitiv,sunt un număr destul de mare de angajați care au intrat în contact cu cei de la Citadin și alții în număr și mai mare au fost în secții de votare. De anchetă epidemiologica nu a auzit nimeni,de altfel ciubucarii de la DSP nici n-ar fi în stare. Dar prefectura ce face,taie frunza?

 5. Anonim

  daca toti infectatii sunt din PSD sau votanti de-a lor, atunci este bine, foarte bine !! insemna ca Dumnezo exista !! si ei oricum nu cred in covit, deci ce atat de mare zarva !!
  si cei din Consiliul judetean si Primariea Zalau, sa nu mai comentyeze nimic !! caci sunt frecatori de menta ! jumatate ar trebui dati afara !! si nu s-ar simti deloc lipsa lor in institutie ! (poate doar Pura ar simti lipsa „secretarei” lui 🙂 , apropo, unde isi duce pupilele, daca Fort I-a ocuopat camera de la Sala Sporturilor? )
  jumatate angajatii din aceste institutii cica „LUCREAZA” de acasa !! adica stau cate 2 saptamani, uni cate 3 saptamani pe luna acasa si nu lucreaza nimic, dar salar au de peste 1.000 euro in mana !! si nu fac nimic !!
  Ciunt si Tibi nu au cerut la nici un angajat un raport de activitate pt perioada in care au stat acasa !! si cine a mai dat un asemenea raport a scris doar prostii: „AU STUDIAT LEGISLATIE” de au ajuns mai buni ca si juristii din institutiile acestea

 6. Anonim

  Ce fac juristii din Institutia Prefectului Salaj ?????? EI ar face dar fara aprobare ,,,,,,,,,,,,, POLITICA NU POT desi d-l TURCAS ar trebui sa cunoasca anumite situatii din PETITIILI OAMENILOR punct…………

Leave a Comment