Preotul Cristian Terheș a plecat din PSD și a ales alt traseu politic

Preotul Cristian Terheș, europarlamentar PSD, cel pe care structura județeană a PSD Sălaj l-a propulsat pe fotoliul de europarlamentar, a plecat din partid alegând să se înscrie în PNȚCD. Decizia a fost luată luni de fostul preot, întors din Statele Unite, acolo unde era stabilit, pentru a contribui la dezvoltarea României și progresul județului, așa cum declara în aparițiile publice din cursul anului trecut, lucru pentru care a și renunțat, anul trecut, la calitatea de preot.  “Azi (ieri, n.red.)  mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar, pentru a mă inscrie în Grupul ECR (Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni), din care face parte ECPM (Mișcarea Politică Creștină Europeană), partid politic european la care este afiliat PNȚCD. Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol între PSD și PNȚCD, semnat într-o conferință de presă de președinții celor două partide. Protocolul stabilește colaborarea celor două partide pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale, precum și a democrației constituționale în România. Ulterior Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a confirmat intrarea în partid a europarlamentarului Cristian Terheș. “PNȚCD a devenit astăzi partid europarlamentar, prin revenirea lui Cristian Terheș în PNȚCD, în baza Protocolului dintre PSD și PNȚCD pe care l-am semnat cu fostul Președinte PSD în urmă cu un an, la alegerile europarlamentare. Pentru cei care nu-și amintesc, PNȚCD nu a depus listă, susținând PSD și primind pentru susținere un loc eligibil pe lista PSD pentru Cristian Terheș. Este necesară continuare colaborării dintre cele două partide la alegerile care urmează, cu atât mai mult în contextul asaltului împotriva democrației și Constituției la care asistăm în fiecare zi!, a postat Aurelian Pavelescu pe profilul său de Facebook.

Alte articole

15 Thoughts to “Preotul Cristian Terheș a plecat din PSD și a ales alt traseu politic”

 1. Anonim

  Sa nu-mi zici ca asta e de dreapta? Avea niste postari pe facebook de te durea capul

  1. Anonim

   asa prosteste lumea popii !
   mai aveti incredere in aceasta categorie de indivizi?
   Popii si politicienii sunt prostituatele prezentului ! tot tu le platesti si tot ele iti dau m_uie !!

 2. Anonim

  De-aia nu mai putea el, de progresul tarii pe care a parasit o. Cine stie in ce scopuri s a intors pe plaiurile natale…. o nulitate!

 3. Ilie

  Asta a uitat sa scrie ca s-a inscris in PNTCD-aripa PSD!

 4. Anonim

  Inscrierea popii pe listele psd este o noua tampenie a acestui partid, nu ma mir ca se prabuseste !

 5. Anonim

  fug sobolanii din corabia care se scufunda

 6. Anonim

  Raspopitul CRISTIAN le a dat CLANTA p.s.d -istilor NO ASE DA

 7. Anonim

  Un hăbăuc !!! Mai bine isi vedea de preoție si sutană!!!

 8. Anonim

  Se intoarce in mormant Maniu… sa ajunga partidul pe care l-a fondat sa colaboreze cu urmasii in gandire si actiune ai celor care l-au condamnat drept multumire pentru rolul jucat in Marea Unire.

  Daca nu era destul, este vorba de un (fost) preot greco-catolic, religie interzisa tocmai de catre antecesorii celor cu care onor-europarlamentarul a colaborat fructuos.

  1. Anonim

   Nu are nici o legătură, actualul așa-zis „pnțcd” este DOAR Pavelescu și ștampila!
   Preot greco-catolic a fost Iuliu Hosu, a fost Alexandru Todea, nu o iudă ca ăsta!

 9. Anonim

  Așa o fi și cu „cele sfinte”? Azi da, mâine ba,poimaine cu familia traditionala și raspoimaine pe invers.

 10. Anonim

  Avokkatul și răs-popitul – două lichele!

 11. Monica

  Nu mai dati poza cu el in sutana.A fost excomunicat .Este o rusine ce a facut pana a ajuns europarlamentar si este o rusine ce a facut acum.Nu reprezinta PNTCD-ul Seniorului Coposu ci la fel de tradatorului Pavelescu.

 12. Como

  Acest popa este omul lui Como Balint se cunoaste ca Balint la promovat. Tea pus Balint sa mergi la PNTCD sa dinamitezi partidul din interior? SPUNE CHRIS TE PROVOC! Spune daca raspunzi sau nu la comanda lui Balint sau sefu

 13. Marie

  Unul ca asta nu e nici popa, nici politruc, nici om, nici meserie……..Dar incaseaza bine de unde poate.

Leave a Comment