PP-DD Sălaj acuză PSD de „vandalism electoral”

VIDEO

Dumitru Rus şi Gheorghe Stanciu, candidaţii PP-DD Sălaj pentru un fotoliu de deputat în colegiul Jibou, respectiv pentru o funcţie în colegiul senatorial Jibou – Zalău au făcut cunoscute, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, motivele care i-au determinat să intre în competiţia electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. În acelaşi cadru, cei doi nu au scăpat ocazia de a aduce o serie de acuze „de campanie” principalilor contracandidaţi.

Sătul de vorbe…
„Mi-am propus să schimb lucrurile pentru sălăjeni. Suntem cu toţii dezamăgiţi de liderii pe care îi avem, de cei pe care i-am trimis cu ultimele speranţe acum patru ani în Parlament. Aşteptările noastre au fost înşelate de fiecare dată. Au fost 23 de ani de domnie şi de realizări promise şi făcute doar pe hârtie. Aşa că nu ne miră că, în tot timpul acesta, au falimentat în folosul lor tot ceea ce mergea bine în ţara asta. Este destul. Ajunge!”, a declarat Gheorghe Stanciu. În opinia acestuia, senatorii şi deputaţii în funcţie s-au îndepărtat total de obiectivele oamenilor de rând, parlamentarii trăind în tot acest timp în luxul permis de banii pe care au pus mâna odată ce au ajuns în funcţii.
„Vrem să facem trecerea de la o societate bolnavă la una care să reprezinte nevoile oamenilor. Obiectivele alegătorilor sunt şi ale mele. Trebuie să ne refacem infrastructura, să aducem apă în toate localităţile, să ne facem drumurile, să repunem pe picioare unităţile de producţie din mediul rural, să refacem atelierele de producţie de mobilă şi textile. Comunitatea locală trebuie să ia deciziile economice. Noi trebuie să decidem ce facem cu banii noştri, în loc să fie daţi, ca până acum, clientelei politice”, a încheiat candidatul PP-DD la un fotoliu de senator în colegiul senatorial Jibou – Zalău, nu înainte de a sublinia că este un om al faptelor, nu al vorbelor.

Dumitru Rus şi mercenarii lui Iuliu Nosa
În opinia lui Dumitru Rus, oamenii de pe Valea Someşului şi a Almaşului aşteaptă o schimbare în bine. „De mai bine de 20 de ani, Valea Someşului a fost părăsită, uitată, de politicienii care nu au mai trecut pe acolo după ce au obţinut votul oamenilor”, spune Rus.
În altă ordine de idei, candidatul PP-DD a făcut cunoscut că principalul său contracandidat, şi anume deputatul PSD, Iuliu Nosa, prin echipele lui de „mercenari”, i-au tăiat mai multe bannere electorale ampalsate în câteva localităţi din colegiul în care candidează. „Încă din prima zi de la aplasarea bannerelor, două dintre ele mi-au fost distruse. Aşa ştie Iuliu Nosa să facă campanie electorală, şi anume să distrugă ce au construit alţii”, a arătat Dumitru Rus, care a mai spus că, în ultimele zile, fenomenul bannerelor distruse de pesedişti a luat amploare. „Acest Iuliu Nosa nu a construit nimic, doar a demolat. Pardon, a construit ceva, însă doar pentru el”, a mai subliniat candidatul PP-DD Sălaj pentru un fotoliu de deputat în colegiul Jibou, cerând totodată ANI să se autosesizeze cu privire la cea de a doua casă pe care deputatul PSD o deţine, şi pe care nu a amintit-o în declaraţia sa de avere. „Iuliu Nosa este deputatul zero, pentru că are zero iniţiative legislative, zero implicare în proiectele europene. Din punctul meu de vedere, pe Vales Someşului, prioritatea numărul unu este crearea de noi locuri de muncă pentru tineri. Aici se pot face investiţii în turism, microferme, plantaţii de pomi fructiferi ş.a.m.d. „, a conchis Dumitru Rus.

Alte articole

24 Thoughts to “PP-DD Sălaj acuză PSD de „vandalism electoral””

 1. Anonim

  Are perfecta dreptate Rus asta in cea ce a spus despre Nosa.Nosa nici macar nu si-a propus sa faca ceva in anii,si nu sant putini ,de cand este deputat.Tot ce se poate sa fi facut pentru el si familie dar pentru comunitatile de pe valea somesului nu.

 2. Marioara

  In 8 ani Iuliu Nosa a dovedit zero implicare in a-si ajuta salajenii care l-au votat. Sa privim realist acest „nimic” ce s-a facut in tot acest timp si sa luam masuri in acest sens. D-nul Rus este un om cu caracter si implicat ce sigur promisiunile le transpune in fapte.

  1. fsfs

   da-mi un exemplu?
   si nosa si rus
   Ce a promis nosa si nu a facut si ce a promis rus si a facut

 3. un...artist

  „Domnul” Rus !??! sa fim seriosi ! „Mitica – Mititica”i se potriveste mai bine!

 4. Anonim

  stanciu???parca cunosc numele asta.Nu e cel al carui fiu a facut puscarie,pentru furturi?
  nu e cel care tot prin furturi si-a dobandit averea?
  nu e cel care nu platreste angajatii si se poarta urat cu acestia?
  nu e cel care la prins revolutia cu 10 clase dupa care a devenit „intelectual”?
  nu e cel care impreuna cu petre buboi au si doctorate?
  CETATENI AI SALAJULUI.NU VOTATI PE CEI OBISNUITI SA FURE SI SA CUMPERE TOT.VOI NU PUTETI FI CUMPARATI.SPUNETI NU ASCENSIUNII ACESTOR NEMERNICI CARE NU URMARESC DECAT BINELE LOR SI NICIDECUM AL DUMNEAVOASTRA

  1. john

   si mitica tot acolo e

 5. "senator"inainte de 89

  PROFIL DE „SENATOR”
  La 30 de ani un om modest,muncitor cu putine capacitati intelectuale.Revolutia il prinde cu sculele in spate prin piata prefecturii si de constiincios ce era abandoneaza misiunea de a repara ceva frigider la alimentara din centru,ba mai mult cu sculele din dotare intra in sediul actualei prefecturi unde impreuna cu alte „GENII”ca el distrug si fura totul dupa care fac parte din noua conducere a judetului salaj.

 6. "senator"dupa 89

  in invalmaseala lovindu-se cu capul de butelia de freon pe care o avea in dotare,ii vine ideea prosperitatii capitaliste.da nu prin munca.ci prin smecherii ieftine (care de multe ori i-au reusit).incepe prin al pupa in fund pe dr.puscas sub obladuire caruia a facur cele mai mari marsavenii in modul de obtinere a averii.odata cazut pntcd,se reorienteaza spre pd-ul lui stanca care sa lamurit repede de sluga perversa care avea sa-i doreasca postul.si tot asa GHITA STANCIU,ca de el este vorba este peste tot pe unde se poate profita de ceva.acu cu DD si cu senatul intrece orice masura a bunului simt.cica frigotehnistul desgheata totul in salaj.da pt ca nu stie sa repare un frigider ci pune paie pe foc pe unde trece.cum o fi facut facultate ,master si doctorat un analfabet care in emisiunile televizate nu reuseste sa gaseasca decat 2-3 cuvinte di n bagajul de doctor.rusine domnule stanciu.mai bine ti-ai vedea de lungul nasului.

 7. danutz

  vai de capul vostru,nu stiti cum sa mai ajungeti la putere sa roadeti si voi un ciolan,PP-DD un partid de tot rasul,hahal de ce presedinte de partid aveti,jurnalist cu afaceri ilegale si multe altele,promiteti la oameni marea cu sarea ca faceti si dregeti si in rest nimic,fugeti si va fofilati de la un partid la celalalt……rusine sa va fie nenorocitilor care aveti case dupa case si afaceri ilegele………salajeni nu votati pe acesti doi oameni de nimic si pe acest partid,vor numai sa distruga tara mai mult de cat a distrus-o cei de la pdl……..

 8. Viorel

  Sunt curios. Oare si de data asta cei de pe Valea Somesului vor vota tot Nosa? Sper ca de data asta sa deschida bine ochii. Fara a ma uita la partide, trag usor concluzia ca in acest colegiu cel care pare cel mai ok este acest Dumitru Rus. Carcotasi sunt destui, comentatori care au o parere despre orice, la fel. La urma urmei, trebuie sa alegi raul cel mai mic.

  1. john

   sunt sofer pe mercedes…aiaiaiaiiaia…mitica..apasoooo

 9. Mitica de la Fetindia

  Promisiuni perimate auzim la toti candidatii, insa niciunul nu spune cum va face trecerea de la o societate bolnavă la una care să reprezinte nevoile oamenilor, să refaca infrastructura, să aduca apă în toate localităţile, să faca drumurile, să repuna pe picioare unităţile de producţie din mediul rural, să refaca atelierele de producţie de mobilă şi textile, pentru a dovedi ca sunt oamenii faptelor etc.si nu a vorbelor. Clisee ca si acestea toti candidatii au in repertoriu. Sunteti jalnici.

 10. ion

  la gara cu ppdd …………………..

 11. eu

  Cei din PP DD sunt foarte buni de gura, dar nu au 5 lei pentru un certificat de urbanism, si pe deasupra incalca si legea prin amplasarea in locuri ilegale a benerelor electorale…

 12. IOAN DUSCAS

  TOT RESPECTUL PENTRU ACESTI DOI CANDIDATI !AS FI DORIT CA OAMENI CU O STARE MATERIALA MAI SLABA DECAT A LOR SA ACCEADA IN PARLAMENT PENTRU CA PENTRU ACEL SALARIU SA ISI DEA INTERESUL CAT MAI MULT POSIBIL !
  DE SAPTE ANI DE ZILE EXISTA NISTE BOLNAVI CU KAPUL PLATITI DE LA BUGET CARE INCEARCA SA MA RELATIONEZE CUI ORICE MIZERIE MICA SAU MARE COMISA ORIUNDE IN ACEASTA LUME DECI CU ATAT MAI MULT CU CEA CE SE PETRECE PE PLAN LOCAL !
  ASA CA TIN PE ACEASTA CALE SA ASIGUR PE ORICINE CA NICI CELUI MAI MARE DUSMAN AL MEU NU I-AS RUPE AFISE SAU BANERE ! CU ATAT MAI PUTIN ACESTOR OAMENI CARE CONSIDER CA SUNT MAI NIMERITI DECAT APROAPE TOTI CONTRACANDIDATII LOR !

 13. guvidu portocaliu

  duscase, probabil ca ati fost internati toti trei la psihiatrie, in acelasi timp, de le faci reclama:))

 14. goe

  Foarte slabi in politica cei doi pp-ddisti.Ma mir cum de au reusit in afaceri.Sa aiba contracandidati pe pop ghita si nosa si sa nu castige alegerile este greu de inteles.Ce scor ar fi obtinut daca aveau niste contracandidati puternici si fara un trecut discutabil.

 15. Anonim

  slabi sunt toti .isi bat de noi si nu merita sa ii votam

 16. Anonim

  La PP-DD nu exista Comisie de Etica de asta v-ati adunat toti pe acolo, fugind din PDL, PNTCD, USL?
  Rusinicaaaaaaaaaa :)))

 17. Marioara

  Intotdeauna oamenii slabi si lipsiti de caracter vor apela la jigniri si insulte urate…. rog USL-istii de mai sus sa argumenteze „plusul de valoare” ce a rezultat in urma contributiei liderilor lor…sau scuzati e simplul de argumentat Mai marele nimik:)

 18. Mai, oameni buni, hai sa fim seriosi...

  Cine nu ii cunoaste pe numitii S. Gheorghe si R. Dumitru?…
  Ce noi nu stim cine sunt si care sunt motivele REALE pentru care vor sa ajunga in Parlament?
  Nu pot fi decat doua: fie au de „aranjat” afaceri, daca se poate cu Statul, fie au dosare penale de curatat…
  Cat despre alegatorii, care ii vor vota…n-au decat sa se aleaga cu „degetul dintre degete”.

 19. Anonim

  PP-DD-ul are priza doar la taranii care-l urmaresc pe Selesi care trage vaca dupa el sa-i arate ceasul .

 20. de ce n-au adus si pana acum artisti votati-l pe benc este un om corect

 21. de ce n-au adus si pana acum artisti votati-l pe benc este un om corect ce a facut nosa 8 ani nu te cunoaste numai cand trebuie sa-l votezi

Leave a Comment