Potrivit unei simulări, USL Sălaj obţine la „parlamentare” sub 50 la sută

De curând, a fost lansat un soft pentru simularea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2012, pe baza predicţiilor introduse de vizitatori. Astfel, la adresa www.rompol.ro, se pot face simulări pentru rezultatele alegerilor parlamentare pe judeţe.
Până ieri, conform unei simulări, rezultatele la nivel naţional ar fi următoarele: USL: 55,00%, ARD: 19,00%, PP-DD: 13,00%, UDMR: 5,40%, Al 5lea partid: 3,60%, alte partide: 4,00%.
Distribuţia voturilor după eliminarea partidelor care nu ating pragul electoral de 5% – USL: 59,52%, ARD: 20,56%, PP-DD: 14,07%, UDMR: 5,84%, Al 5lea partid: 0,00%.
Iată şi rezultatele din Sălaj – potrivit simulării respective – în cazul în care ieri ar fi avut loc alegerile parlamentare: USL: 46,32%, ARD: 21,66%, PP-DD: 8,56%, UDMR: 23,22%, Al 5lea partid: 0,24. În acelaşi timp, prezenţa la vot în judeţul nostru s-ar fi ridicat la 51 de procente.

11 Thoughts to “Potrivit unei simulări, USL Sălaj obţine la „parlamentare” sub 50 la sută”

  1. nae

    Dan Voiculescu,patronul celui mai mare trust media din tara,a dezinformat electoratul cu cele mai grosolane minciuni,mai cu seama ANTENA ·3,post tv unde salariile lunare platite de escrocul national se ridica la peste 25ooo eu. Acest sobolan,si-a dat demisia din parlament,in momentul in care dosarul de coruptie a ajuns la ICCJ,unde se judeca dosarele demnitarilor ! Acum,cu nerusinarea ce-l caracterizeaza,candideaza din nou la parlamentarele din 9 decembrie !!! Sebastian Ghita,patronul RTV,alt post la care se minte fara scrupule,candideaza si el la aceleasi alegeri tot din partea USL !!! Aici salajueste forta degradanta a USL-ului !

  2. Anonim

    nae , bate-ti coasa !!!!!!

  3. Anonim

    Nae…Catavencu;de ce lovesti in Antena 3 si RTV?.Tie cred ca nu-ti convine ca acolo se spune adevarul si se dezbat probleme si subiecte de mare interes p.tru opinia publica.De la aceste posturi mai afla romanasii cum a fost furata si distrusa tarisoara lor.Tu crezi ca,daca acolo s-ar spune numai minciuni.procuratura care este in mina stim noi cui nu le-ar deschide dosare celor care realizeaza acola emisiuni p.tru noi?Cit despre Voiculescu si Ghita nu vorbi Nae deoarece nu sunt mai banditi decit cei care candideaza din partea aliantei ,,Romania-pe dreapta” sau cum i-o mai spune aliantei formata de buldog,unguent si ceva nemtesc.Daca,tu nae,iubesti atit de mult partea cealalta, opusa USL-ului,trebuie sa fii un om pe care nu l-au afectat taierile in carne vie pe care le-au facut cei de dinainte si,mai ales,un om care nu s-a culcat niciodata flamind.Daca tu nae ai bani,maninca altceva nu …rahat.

  4. Anonim

    nae are perfecta dreptate,iar usl-ul daca mai face achizitii de doi bani precum becali,patronul de la niro sa nu se astepte la mai mult de 40-45 la suta,lumea ii va taxa!

  5. Anonim

    da dupa aia vin ciobani si incultii si inclina balanta spre usl

  6. Anonim

    nae , de ce nu raspunzi nimic , esti unul dintre aceia enumerati mai sus ?????

  7. Ileana

    Nae are dreptate! USL si Antenele securistului- hot Felix reprezinta cel mai mare pericol pentru Romania de la cel de-al doilea razboi mondial pana azi!
    Io mizez pe inteligenta salajenilor mei!
    Doar „prostitii” antenelor si milogii fara strop de minte vor vota USL!
    Observati va rog care sunt judetele care voteaza constant stanga sau USL si-mi veti da dreptate!
    Sper sa nu mai traiesc vreodata cosmarul de a avea un presedinte puturos ca si lipoveanul Crin Gura – Mare ce n-a facut veci nimic si nici un mincinos de premier cum e Ponta Plagiatorul, oltean tupeist si hot de intelect!

  8. Anonim

    Ileana,esti proasta dintotdeauna sau te-a prostit politica ultimului timp? Cum poti jigni,in halul in care il faci,votantii USL-ului?Esti foarte tupeista asa cum sunt si cei in care crezi tu si mai cred ca esti cam scandalagioaica ceea ce nu i-se potriveste unei doamne.Sau, nu esti doamna?

    1. Anonim

      anonim,daca esti usl iti meriti soarta cu becali cu tot

  9. Anonim

    Anonimule,nu sunt usl-ist ci sunt putin mai realist ca si multi dintre cei care scriu aici comentarii.

  10. viorel

    Eu sunt USL ist pentru ca doresc sa scapam de BUBA. A mai ramas bulibasa mentinut la cucuveaua pana vin hingherii. Sper sa nu-l apuce craciunul. Am vazut ultimele simulari si cred ca treaba merge bine..O participare de peste 55% si lupta nemultumitilor care au trecut la PPDD pot face din ARD ul portocaliu sau violet istorie. UDMR poate sa plateasca la total, ramanand cu vreo 20 de parlamentari care fac peste 50%. Fericirea mare poate fi pentru clujeni care s-au saturat de gasca basista.

Leave a Comment