Postul de administrator al judeţului este blocat

Postul de administrator public al judeţului, devenit vacant după ce Ionel Ciunt a decis să devină consililier în cadrul Compartimentului Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, este blocat. Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, susţine că “situaţia este complicată, întrucât toate posturile din sistem sunt blocate. Aşteptăm o decizie a Parlamentului, pentru ca măcar posturile unice să fie deblocate”.
Şeful administraţiei judeţene a mai spus că Sălajul are nevoie de un administrator public, în condiţiile în care acest port este unul important.
Ionel Ciunt a participat, în urmă cu o lună, la concursul organizat de CJ Sălaj pentru ocuparea unui post vacant de consilier la Compartimentul Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, obţinând 97 de puncte din 100 posibile. La începutul lunii martie, el a renunţat la fotoliul de administrator public, pentru a putea căpăta statut de fucţionar public, atât de necesar preluării şefiei Prefecturii Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Postul de administrator al judeţului este blocat”

  1. Anonim

    IA O DUSCA DE CALMANTE…

  2. ......

    Sa va zic una tare? Madam COTA va fi noul administrator al judetului.Vrea sa plece de la primarie, nu se mai intelege cu Capalnasiu de ceva vreme. A ramas ca si Onorica pe vremuri numai cu tiganii…….. E?

Leave a Comment