PNL Zalău nu ştie pe cine va înscrie în cursa pentru fotoliul de primar

 

Alegerile locale de anul viitor nu se conturează, deocamdată, nici măcar sub formă de „zvonuri”, în materie de propuneri de candidaturi. Deşi mulţi spun că lucrurile se ştiu deja, în mare, în privinţa candidaţilor sau cel puţin a celor care vor fi propuşi pentru a participa la cursa electorală din 2016, aceste informaţii nu transpiră”, deocamdată. Sergiu Şildan, şeful organizaţiei Partidului Naţional Liberal (PNL) Zalău, ne-a declarat că, „Pentru moment nu se cunosc numele celor care vor fi propuşi pentru intrarea în cursa electorală pentru locale. Suntem încă în faza de consultări. Studiem posibilităţile, discutăm, ne consultăm, însă deocamdată în acest moment nu poate fi vorba de nicio informaţie concretă pe care să o putem da publicităţii”, a spus Sergiu Şildan. Nici la nivel de judeţ, filiala PNL Sălaj nu are vreun nume pe liste, ca şi informaţie certă.

„Ţinând cont de analizele cantitative şi calitative pentru fiecare organizaţie în parte, în următoarele săptămâni (până în 15 iulie) colegii noştri vor putea să îşi depună candidaturile în cadrul Comitetelor Locale Executive pentru functiile de consilieri locali şi primar ai oraşelor, municipiilor şi municipiilor reşedință de judeş (inclusiv depunerea candidaturii de primar în comunele fără primari în funcţie), iar în cadrul Comitetului Judeţean Executiv pentru funcţiile de consilier judeţean. Odată depuse aceste candidaturi, PNL Sălaj va efectua sondaje de opinie pentru a verifica notorietatea, gradul de încredere şi intenţia de vot, atât pentru proprii candidaţi, cât şi pentru oponenţii politici”, a spus Lucian Bode, copreşedinte PNL Sălaj.

Actualul primar al Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, a anunţat de curând că nu va mai candida la funcţia de primar, însă a declarat că ar putea lua în calcul candidatura sa la alte funcţii administrative din judeţ.

11 Thoughts to “PNL Zalău nu ştie pe cine va înscrie în cursa pentru fotoliul de primar”

 1. Anonim

  Sildan e paralel cu toate
  oare de ce il mai tine capalnasiu acolo ?

 2. f

  doar nu a pune sef pe unul mai destept ca el , ca ii taie piuitul !!!!bun e si acest sildan !!!

 3. Anonim

  Daca tot e presedinte la municipiu si se tot lauda cu ce a facut aici, nu va fi o problema pentru dl Sildan sa gaseasca un „catindat” cu sanse reale. Sau poate ca tocmai felul in care a organizat si condus organizatia asta a creat un vid total si acum e intr-o pana cumplita de idei si de oameni buni. Ca cei care au fost buni si cu coloana, nu lingai, s-au cam dus.

 4. Anonim

  raducule esti gata,oricum chiar daca candidezi nu ai nici o sansa.

 5. Anonim

  Sildan asta a fost un ciripitor pe la Armatura
  cum dracu a ajuns sef pe la liberali?

 6. Adela Adelina

  SE STIE SIGUR CINE ESTE DAR NU SE DORESTE INFORMAREA CETATENILOR DIMPACATE PRESA NU MAI SERVESTE CONTRIBUABILII LA BUGETUL DE STAT. VA PLATIM DIN BANII NOSTRII VREM INFORMATIE CURATA

 7. Anonim

  Adela, presa e privata, ce prostii tot spui?

 8. Adela Adela

  OARE CHIAR ESTE PRIVATA ORI SUNTEM PACALITI AR FI BINE SA FIE PRIVATA MACAR SAR MAI SALVA BANI DE LA BUGET SI SAR BAGA IN LUCRURI MAI IMPORTANTE CUM AR FI PENSIILE SI PARCARI

 9. Anonim

  Adela : Batman , batman 🙂

 10. Adela Adelina

  Ce legatura are batman cu articolul de mai sus?

Leave a Comment