PMP Sălaj: „Victor Ponta – rupt de realitate”

Marius Blaj, vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Zalău a Partidului Mişcarea Populară, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că recenta lansare a candidatului Victor Ponta la prezidenţiale a fost realizată în mijlocul suferinţei oamenilor. În opinia liderului PMP Zalău, Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru Cotroceni într-un mod caracteristic, distrându-se, în timp ce în ţară avea loc o catastrofă naturală. „Din păcate, a devenit o regulă ca dezastrele naturale să îl găsească pe premier pe terenul de baschet sau la restaurant. Pentru ca tabloul cinismului să fie complet, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, la Craiova, s-au aflat şi miniştri şi sute de primari care aveau responsabilitatea să se ocupe de zonele afectate de inundaţii”, a precizat liderul filialei Zalău. În opinia lui Blaj, şi mai grav este faptul că Victor Ponta şi baronii PSD care îi sărbătoreau candidatura s-au gândit că este potrivit să facă „glumiţe” macabre pe seama inudaţiilor din acea zi. „Ponta a afirmat că, de fapt, şi-a lansat candidatura în comunele afectate, Novaci şi Bengeşti – judeţul Gorj, alături de oameni care reprezintă România adevărată. Suntem convinşi că oamenii din acele comune nu aşteptau de la premier să-şi lanseze candidatura la ei în comună, în timp ce scoteau apa cu găleţile din casă. Păstrând proporţiile, oare ce reacţie ar fi avut americanii dacă George W. Bush îşi anunţa candidatura pentru un nou mandat pe 11 septembrie 2001?”, a adăugat liderul PMP.

Ponta – „cinism şi tupeu”

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta, în timpul inundaţiilor din sudul ţării, a stârnit în rândul opoziţiei dispreţ maxim, nu doar la nivel central ci şi la nivel local, în Sălaj. „Liderul PSD a trecut de limita cinismului şi a tupeului. Când vezi semne pozitive de la Dumnezeu în distrugerea caselor şi pierderea vieţilor omeneşti, trebuie să cauţi un tratament. Cu siguranţă, România nu are nevoie de un preşedinte ca Victor Ponta, care petrece în timp ce oamenii suferă. Victor Ponta nici măcar nu mai mimează interesul pentru sufe-rinţele oamenilor. El este complet rupt de realitate şi nu a reuşit să realizeze nimic în doi ani de guvernare”, a adăugat vicepre-şedintele Organizaţiei Municipale a PMP în cadrul conferinţei.

Rectificarea bugetară pozitivă – „o păcăleală” pentru români

PMP acuză Guvernul Ponta de „păcăleală” faţă de români. În opinia liderilor PMP Sălaj, rectificarea bugetară „aşa-zisă” pozitivă ascunde sub cifrele manipulate de oamenii lui Ponta, o serie de nereuşite ale Guvernului, una dintre cele mai îngrijorătoare nereuşite fiind cea legată de reducerea cheltuielilor de investiţii. „Aceste cheltuieli au fost reduse cu 32,8 la sută faţă de prima jumătate a anului trecut, iar guvernul Ponta nu investeşte, nu stimulează motorul economiei, preferă să facă tot felul de cheltuieli inutile, cheltuieli care nu se vor regăsi în locuri de muncă – deci nu vor stimula creşterea economică”, a conchis Vlad Cherecheş, purtătorul de cuvânt al PMP Sălaj.

6 Thoughts to “PMP Sălaj: „Victor Ponta – rupt de realitate””

  1. Anonim

    saraci in duhul trebuie sa fie romanii care cred in propaganda PMP sau PSD.

  2. Anonim

    PONTA ESTE UN REBUT UMAN SI UN PERICOL SOCIAL. TOTI PROSTII SI CORUPTII IL VOR VOTA.

  3. nae ledra

    Rebutul ,poate ajunge presedinte de tara,gratie latrinei 3 si RTV-OTV,televiziuni care au reusit spalarea creerelor la 30% din electorat !!!

  4. Anonim

    Nu va lasati inselati, ponta este un pericol social pentru Romania, mincinos, plagiator, nu este un „bun crestin’ iar in ce priveste eliminarea coruptiei nu face altceva decat sa-i sprijine pe corupti. ca de fapt asa a ajuns la putere , cu sprijinul baronilor locali. Aveti grija cum veti vota. Sarmale, bere sau mita electorala ?????

  5. nedumeritu

    Da cine-I, domnule, Marius Blaj? Si asta a intrat in politica? Cu ce s-a remarcat el in ceva anume ca sa poata sta la masa si sa organizeze conferinte de presa? Si unu ca asta vrea sa ne conduca? Se duce dracului toata sandramaua…

  6. Anonim

    Mai da ce ziaristi aveti de asculta conferintele unor neica nimeni ca acestia, mai bine cititi o carte in timpul asta nu va pierdeti vremea cu ei

Leave a Comment