Pentru un mandat în Senat, liberalii sălăjeni merg pe mâna lui Bogdan Ilea

Biroul Politic Judeţean al PNL Sălaj a stabilit numele candidaţior eligibili pentru parlamentarele din luna decembrie.

Potrivit liderului liberalilor sălăjeni, Lucian Bode, din totalul celor 11 care s-au înscris în cursa pentru alegerile generale s-au retras trei – Radu Căpîlnaşiu, vicepreşedintele PNL Sălaj şi fost primar al Zalăului, omul de afaceri Călin Băgărean şi directorul adjunct al APIA Sălaj, Vaida Bela. Au apărut, în schimb, două nume noi, pentru a căror înscriere PNL a dat derogare: consilierul jibouan Ana Indrieş şi consilierul municipal Dana Crişan.

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de actualul parlamentar Lucian Bode, poziţia secundă fiind ocupată de către consilierul municipal Otto Haller. Pentru Senat, liberalii sălăjeni au decis să meargă pe mâna lui Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj.

Preşedintele PNL Sălaj ne-a declarat că a fost mandatat ca împreună cu Radu Căpîlnaşiu să completeze listele cu încă patru nume pentru Camera Deputaţilor şi cu alte trei pentru Senat: „În cursul săptămânii viitoare vom veni cu propuneri în completarea celor trei poziţii pe care le considerăm eligibile. Vom ţine cont de recomandări pe care ni le-au făcut membrii BPJ şi anume ca în fiecare din cele două liste să avem tineri – şi vom avea, să avem doamne – şi vom avea, să avem primar de comună – şi vom avea”.

Despre lista candidaţilor pe care liberalii îi lansează în luptă, Bode susţine că ” îmbină experienţa cu tinereţea. Contrapunem adversarilor noştri o echipă mult mai curată şi sunt convins că prin ce a decis astăzi organizaţia judeţeană putem să ne atingem obectivul politic de a avea un scor la alegerile generale de peste 30 la sută. Care matematic ne poate duce la un mandat de deputat sau la 2 si 1”.

42 Thoughts to “Pentru un mandat în Senat, liberalii sălăjeni merg pe mâna lui Bogdan Ilea”

 1. anonim

  frumos le sta liberalilor, sa voteze doi pedelisti

 2. andreas

  doi pedelisti candideaza din partea PNL. clar lumea ii cu susul in jos

 3. milan

  acum se vede frumusetea netarmurita a fuziunii

 4. 2kont

  in salaj asa zisa fuziune pnl pdl o fost de fapt reintregirea pdlului, asa ca ce mai conteaza de undeii unu sau altu

 5. tovarasu

  psd e oricum cel mai tare in salaj

 6. anonim

  io unu merg pe mana lu blaga

 7. saltimbanc

  barvo bode, lista imbina tineretea cu experienta da nu imbina pdl cu pnl. asta-i baiu

 8. gyuri

  bode oricum nu face un mandat intreg

 9. viorel

  a fost membru pnl la simleu, dar sa ne fie rusine tuturor vechilor liberali, ne-am lasat calcati in picioare ca niste presuri

 10. viorel

  deci cam asa: unu care o fost membru in guvernul ungureanu si unul din pdl autentica sunt „candidatii liberali”, sa fac eu ceva pe pnl

 11. sandu

  pnl pdl aceeasi mizerie

 12. nicomah

  bravo tovarasi, tot inainte

 13. comapk

  tariceanu e singurul liberal

 14. uliul

  singurul partid serios din salaj e psd, de celelalte nu mai vorbim ca nu are rost

 15. poetu

  iese bode din calul troian
  infipt in inima pnlului
  si striga, sa-i nimicim tovarasi!
  pe urmasii lui bratianu
  mama lor

 16. Anonim

  IMI E SILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  In concluzie liberalii vechi nu mai au loc in partid,au venit pdl-sti sa conduca tot.Bravo Radule ca ai distrus si acest partid….

 17. Anonim

  Bogdan Ilea este alegerea perfectă. Domnul Bode cred că ar trebui să lase locul unui alt coleg de partid. PNL ar trebui să aducă pe liste oameni noi, care nu au candidat niciodată. Cred că Bogdan are șanse reale de a strânge numărul de voturi necesare, dar problema este la camera deputaților. nu am nimic cu d-l Bode, dar lumea vrea să fie reprezentată de oameni polici noi, care nu au făcut parte din grupurile parlamentare anterioare. Aceasta este părerea mea. La Senat, dacă nu apar nume noi din partea celorlalte partide o să votez cu Bogdan Ilea, dar la camera deputaților deocamdată sunt indecis.

 18. anonim

  pdlistii o fost incomparabili mai buni pilticieni decat pnlistii, asta-i viata, cine ii mai bun ii in fata

 19. microbist

  pdl-pnl doi la zero

 20. autistu

  sa le fie rusine liberalilor, mai mult nu i de spus

 21. medrea

  ce avtei cu vechii pdlisti? am fost cei mai buni

 22. tostan

  liberalii erau cam boemi, daca nu o luptat pentru pozitia lor, o pierdut, cam asta ii politica

 23. leonida

  toti liberalii care o votat fuziunea sa-si puna cenusa in cap, idioti

 24. Anonim

  Cota va fi pe lista pnl langa prietenul bode

 25. Anonim

  care liberali veci?Nistorescu @co care l-o ajutat pe Capalnasiu sa piarda?E o varianta foarte buna.Ilea este un tanar destept care s-a validat deja.Avem de ales intre el si Filonas de la PSD.Nu cred ca e greu.

 26. OTTO HALLER un adevarat roman liberal ?????????????????

 27. Anonim

  E o miscare foarte buna a PNL.
  Bravo Bogdan! Decat cel de la PSD pentru Senat mai bine un tanar ca si tine! Pacat ca au sustinere mai mare PSD decat PNL. Cei de la PSD nu stiu ce voteaza, tot ce spun cei expirati del la judet…

 28. Anonim

  Oameni buni, trimiteți-i acasă! Câte mandate le trebuie să ne dăm seama ce pot? Ne forțează să votăm între un dinozaur pesedist și un securist pe stil nou din PDL? La Brutărie!
  Votaţi oameni noi, care nu au mai fost în Parlament: votați Uniunea Salvați România! Votaţi USR!

 29. Anonim

  Ca vechi membru PNL ce aş avea de făcut? Să merg să votez doi băsişti? Mai bine stau acasă!

 30. Anonim

  Buna treaba! Bogdan Ilea va face mult pentru a ajuta salajenii! Cei din blocul Flora, care nu se va reabilita datorita opozitiei vehemente a d-lui Ilea Bogdan, sunt primii care pot confirma ce si cat va face viitorul posibil senator! Nimic pentru plebe, totul pentru el.

 31. kty

  Cel mai usor este sa critici sa acuzi, dar sa nu te implici , cam acest lucru il fac toti carcotasi VOTATI dar nu mai sperati la nimic pt SALAJ NOSA si POP

 32. Un ingamfat

  ca si multi altii din politichia salajeana…Din cel cunosc singurul scop al candidaturii sale este interesul personal…

 33. Anonim

  Votaţi oameni si partide noi. Doar asa scăpăm de mafie. Votaţi UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA! USR!

 34. Anonim

  Voi vota candidati liberali, indiferent cine ar fi ei!!!

 35. Anonim

  ILEA !!! Asa tanar si cu burta?! Dupa un mandat, incape tot Salajul in „magazia” ta! Daca nu te-ar sprijini bode ai mai avea o sansa, dar asa…

 36. masr

  ilea e un mare smecher, cere bani multi pentru sustinere in procese, apoi se aliaza cu adversarul acolo unde potul este mare. Este orgolios si nu da explicatii in cazul in care clientul sau pierde procesul. Sunt sigur ca daca ar ajunge parlamentar pe nimeni nu-i va recunoaste. va fi foarte mandru de el.Asa ca dragi alegatori trebuie sa fiti atenti la ce votati.PDL-PNL aceiasi mizerie ca si PSD

 37. Anonim

  Ilea pare candidatul de preferat la aceste alegeri,tanar cu pregatire juridica,fara afaceri cu statul,dar are o problema.Tipul nu convinge ca doreste sa candideze din spirit civic,ci dintr-o uriasa tendinta de infatuare ,aroganta si suficienta…Daca este inteligent si poate umbla muuuuult la imagine are sanse .IL monitorizez si poate ii voi face campanie anonima..

 38. O nulitate umana si morala!

  Ca mai toti care incearca politica cu degetul…

 39. Anonim

  eu voi vota cu ALDE FORMATIUNE condusa de un adevarat liberal d-l TARICEANU nu stiu de ce liberalii nu demisionea in grup sa o lase pe madam gorghiu cu pdl-isti ei numai asa vom avea un concurent real pentru PSD SI O SCHIMBARE CU ADEVARAT pentru tara.

 40. Anonim

  Ilea nu are afaceri cu statul ???? Ia vezi că toți primarii PDL au contract cu el 5000 RON cauza!

 41. Anonim

  Sustin spusele celui de la 8 50. Bogdan Ilea un mare fas

Leave a Comment